Thursday, June 1, 2017

Sabun Marine Essence

Assalamualaikum semua!!

Harini Anne nak perkenalkan Sabun Marine Essence atau nama yang lebih glamour Sabun Ketiak! Haa..rare tak namanya? Hehe. Actually sabun ni warnanya hijau and adalah sabun organic. Sangat sesuai especially untuk yang mengalami masalah berikut:
  • Bau badan
  • Ketiak berbau
  • Permukaan ketiak, leher, lutut, kelangkang gelap
  • Eczema
  • Kulit sensitive
  • Jerawat (muka dan badan)
Ha.. Banyakkan Sabun Me nie boleh rawat.. Nak tahu apa fungsi Sabun Marine nie pula???


  • Hilangkan bau badan 
  • Merawat eczema dan penyakit kulit serius 
  • Mengecutkan jerawat 
  • Menghilangkan kesan hitam pada ketiak, leher, peha dan kelangkang. 
  • Mencerahan kulit 
  • Mengurangkan kesan parut badan 
  • Kulit tidak berminyak dan lebih lembap
Wahhh... Begitu Bagus Kebaikan dari sabun Marine Essence ni.. Rugi tak cuba!!1
Macam mana boleh bagus sangat nie? Nak tau tak ape yang ada dalam Sabun nie?


GARAM BULUH Kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulitAnti bacteria, anti alergi, anti-keradangan

PHENO-SFE TM (Ekstrak-The Pu-erh)
Antioksidan dan boleh memulihkan dan menghapuskan radikal bebas berbahaya yang boleh merosakkan sel kulit (anti penuaan)
Memperbaiki sel kulit dan menjaga untuk masa yang lebih lama

EKSTRAK LIQUORICE
Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik hitam
Mencerahkan pigmentasi kulit

MINYAK TEA-TREE
Anti bacteria, anti-kulat

VITAMIN E
Antioksidan, anti penuaan
Menyembuhkan kulit bermasalah

GLISERIN
Melembapkan kulit

ALOE VERA
Menyembuhkan kulit dan memperbaharui sel kulit bermasalah

Ha.. Nampak tak??? Banyak kan??
Dah beli??? Tak tahu nak guna??? alaaa.. Meh sini.. Cara nak guna Sabun Marine Essence

Cara Penggunaan : Basahkan sabun sehingga berbuih, sapukan pada kulit dan bilas sehingga bersih.

Cara Penyimpanan : Letak di tempat yang kering selepas guna

Sabun nie sesuai tau untuk semua peringkat umur bayi, kanak-kanak, orang dewasa dan orang tua. Tak kira jantina, atau bangsa agama yer... Halalan Toiyiban


If you all nak tahu, sabun ni sangat kaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk manfaat maksimum kepada kulit. Fungsi khas Sabun Marine Essence adalah untuk kulit kita sentiasa sihat,lembap dan sentiasa kelihatan seperti remaja.

Kulit kita akan terasa lembut bila kita sentuh. For your information, sabun ini diinspirasi daripada bentuk organic kerang laut dengan haruman menawan . You all akan terasa nak gunanya setiap hari. Love sesangat!!!!


Nak tahu Harga??? Ok Anne bagitau terus dekat sini..


Marine Essence Beauty Bar/ Sabun Marine Essence : RM120.00 (sekotak) RM40.00 (Seketul)
Sekotak mengandungi 3 ketul sabun, 
Seketul tahan dalam masa 3-4 minggu depends dengan cara kita gunalah. 
Sekotak boleh tahan dalam 3 bulan lebih.

Ape???? Nak Murah??? Boleh saja... REGISTER AHLI.. Confirm murah MELETOPS
Macam mana Nak Register Ahli???
Whatsapp Anne 013-600 2842 . Murah sahaja!!!
dapat harga AHLI.. Guna pun boleh dapat BONUS tau!!!


Actually, Marine Essence Beauty Bar ni pernah memenangni Readers Choice Award 2015 for Best Beauty Bar ini Natural Health Magazine.

If you all nak beli sabun Marine Essence Beauty Bar/ Sabun Marine Essence bolehlah terus contact Anne melalui WhatsApp/Sms/ Call menerusi talian 013-600 2872.

Location: Malacca, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Sharing With Sayang
♡AnneMohamad♡
Whatsapp : 013 6002842
Projek STG
DreamDrivenBusiness
ExtraOrdinaryLife