Sunday, May 28, 2017

Sleeping Mate Bio Velocity

Lagi perkongsian #Bio_Velocity_Sleep_Mate & #Bio_Ever_Plus.. semoga bermaanfaat..

Terima kasih Tuhan..
Terima kasih kerana tersengaja berkenalan dengan produk2 5* Hai O ne..
Ungkapan yg tidak dapat digambarkan dengan kata2..😇😇😇

..BVSM & BIO EVER CREAM..

Saya ingin berkongsi kepada semua tentang testimoni BVSM & BIO EVER PLUS ne dari penggunaan adik sya sendiri.Sebelum tu ingin sya perkenalkan ini adalah adik karen,beliau mengalami lumpuh separuh badan(bahagian kiri) setelah terlibat dalam kemalangan jalan raya 2 tahun yang lalu,pendarahan di bahagian kepala yg teruk menyebabkan beliau terlantar selama setahun sebelum pembedahan dijalankan bagi memasang tengkorak palsu (Titanium).Selepas saja pembedahan berjaya keadaan beliau bertambah baik walaubagaimanapun ia tidaklah sebaik yg disangka kerana bagi pesakit lumpuh masalah membuang air besar tidak akan terkecuali namun Sejak mengalakkan adik dengan penggunaan BVSM ne setiap hari sya bertanya kepada mama mcm mn keadaan adik selepas beberapa hari menggunakannya..
Syukur biarpun baru beberapa hari pakai ada jg sedikit perubahan yg baik..
Kalau sebelum ini rutin membuang air besar dan kecil sedikit bermasalah..kadang 3-4 hari baru membuang air besar dan kerap  kencing tp sejak menggunakan BVSM ne usus pun menjadi semakin lawas dan kerap kencing semakin berkurang..😇😇😇
Dengan iktihar semoga kesihatan adik bertambah baik..🙏🙏🙏



Kenapa perlu berkira dengan kesihatan jika duit boleh dicari kan..
Iktihar selagi mampu demi kesihatan sendiri dan orang tersayang anda..

#bvsmuntukkesihatan
#bioeveruntukkesihatan

hubungi saya untuk dapatkan bvsm
Anne 0136002842 whatsapp

Thursday, May 25, 2017

Cara hilangkan Jerawat dan Sinus

JERAWAT HILANG, SINUS LESAP !!
sharing kisah cik Ilika.

Sejak tukar2 produk cuci muka, muka beliau naik jerawat. Bukan kecik2 besar2 . Lepas satu turun, naik yang lain pulak 😭😭

Lepas sebulan lebih beliau ikhtiar dengan sabun #MarineEssencebySTG
✅ Jerawat dah kecut.
✅Muka jadi cerah &
✅Paling best sekali, sinus pun tkde dah sbb top up skali ngan minum #minkaffe !!

Tahniah dik!!!
yakin nak berikhtiar..asbabnya allah sembuhkan.
Semoga bermanfaat buat uolls semua yg nk jadikan ia sbg alternatif
Cepat dapatkan stok marine essence 0136002842

#cantiksebelumraya
#raya2017

Wednesday, May 24, 2017

Projek Kurus Raya 2017 - Cara Nak kurus

#projekKURUSraya 2017 untuk #CATCHAMPIONS

Coach Known As Allod yg telah berjaya membuktikan set PKP menghilangkan 25kilogram berat badan beliau kini berbesar hati menerima anak murid yg mahu turut serta menurunkan berat badan sepanjang Ramadhan ini.

Dengan cara pengambilan PKP yg betul, cara pemakanan dan workout ringan, kini pendaftaran dibuka!!!!!!!

Program akan bermula 27/5/2017, dan pendaftaran akan ditutup selagi tempat masih ada.

SAPE NAK JOIN ANGKAT TGN
Whatsapp 0136002842 Agen Berdaftar

RM50, pendaftaran sebagai ahli dan anda bakal menerima:

1) Harga Promo produk2 PKP
2) Dimasukkan ke dlm Closed Group projek KURUS raya 2017
3) Bakal Dicoach menurunkan 10kilogram sepanjang sebulan

Daftar segera dgn agen #CATCHAMPIONS yg sah dan berdaftar❗️❗️❗️(elakkan mendaftar dari agen  PALSU)

DAFTAR SEKARANG❗️❗️❗️ whatsapp 0136002842
JANGAN KETINGGALAN❗️❗️❗️


VIEW VIDEO SAMPAI HABIS❗️
LIKE.KOMEN.SHARE❗️❗️❗️

video


#cdmCAT #projekSTG

Monday, May 22, 2017

Masalah kutu kepala dan kegatalan kepala

Nak share pengalaman sendiri guna #syampoomarineessence

First #kutukepala
Bidadari anne ada kutu.. xtau mana dpt.. tgk #testi kutu boleh lari wehh. kepala anne pun jangkit gak.. mana xnyer dia tido nak berkepit ngan anne jer.. mujur beli harga ahli. murah.. dua hari jer guna   terus bersih.  rambut dia pun wangi..



senang nak urus rambut humaira..  kata cikgu taska dia.. tp memang betul pun.. tu masa dia rambut panjang..

Second #rambutgatal dan #gugur
Masalah yang #femes amat bagi isteri2 yang dah bersalin ada anak.. rambut asyik gugur jer.. gatal kepala pun yer.. alang2 ada #syampoome nie.. anne pun guna juga.. Alhamdulillah ada perubahn.. xgatal2.. rambut dah kurang gugur..

asbab syampoo marine essence.
yang nak cuba boleh cuba.. xcuba xtahu.. mcm anne.. hihii. anne guna sambil jual.. alang2 guna elok kite share lah kan..

sekian.. perkongsian anne.. #0136002842
#sayagunasayajual
#gunadapatbonus
#juallagiberganda

CELGYNIC GOLD Herba Maharaja Dinasti Ming

CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)
((Produk baru yang di perkayakan : yg lama Celgynic))
Perkongsian Cdm Dr M. Salleh
.
Rahsia kehebatan Maharaja Dinasti Ming dengan amalan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guan Shen ( Ketua Pusat Microbiologi Negara China ), beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA ( Celgynic ). Pernah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.
.
Khasiatnya :
.
>> Meningkatkan prestasi kelelakian (saiz, lebih padat & padu ~ selepas pengambilan botol ke-2)
>> Meningkatkan nafsu
>> Memekat dan menambah air mani (sesuai utk yg ingin zuriat)
>> Memberi tenaga dan imuniti tubuh
>> Melegakan sakit pinggang dan lutut
>> Menurunkan kolesterol dalam darah (sakit jantung, tekanan darah)
>> Cepatkan proses baik pulih luka luar dan dalam
>> Kawal paras gula dalam darah
>> Cegah sakit kulit
>> Menghilangkan jeragat, jerawat & garis halus kedutan
>> Kulit muka 'glow', liang roma mengecil
>> Mengelakkan rambut gugur dan melebatkan rambut
>> Meningkatkan daya ingatan
>> Anti kanser dan ketumbuhan

.
Dapat anugerah sb ia 'the highest cholesterol shooter'
.
Kandungan celgynic gold ni ada beberapa herba yg terbaik:
.
1. Telur ayam Gallus gallus domesticus (ayam berkulit hitam, daging hitam, tulang hitam cuma bulunya berbulu putih) ini di masak (di proses) selama 14jam utk mnghasilkn lecithin
2. American ginseng - metabolisme tinggi utk improve blood flow
3. Cordycep -  bgus utk seks lelaki
4. Duzong -  saraf, tulang, parkinson

Cara pengambilan :
.
Umur 36 thn ke atas 4 biji pagi dan 4 biji petang
Umur 36 thn ke bawah 2 biji pagi dan 2 biji petang
Pesakit Jantung 6 biji pagi dan 6 biji petang
.
Antara testimonial ~ En Atan Pomen- Sungai Udang, Klang
Jari tangan putus bila bonet kereta jatuh tertutup semasa bekerja. Basuh jari tu dengan Miutan, pecahkan Celgynic sapu di jari tu dan kemudian di balut dengan 'salotape'. Alhamdulillah bercantum semua tanpa parut...


.
Harga : Murahhhh... Sebotol ada 120 biji
Semenanjung RM153 (Harga Ahli RM128)
Sabah Sarawak RM155 (Harga Ahli RM130)

Maklumat dan tempahan boleh hubungi Anne 0136002842

Friday, May 19, 2017

BV ALFALFA Tenaga Bio Velocity

BV ALFALFA
1 lagi produk 5* yg patut dicuba...
Banyak sebab kenapa kita perlu mengambil Alfalfa dalam kehidupan seharian kita pada hari ni:
✔Menyahtoksid
✔Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
✔Mengalkalikan badan
✔Menghilangkan bau nafas
✔Mengurangkan haba badan yang berlebihan
✔Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen yang penting
.
Apa beza alfalfa di pasaran dengan Bio Velocity Alfalfa Concentrated?
.
Bio Velocity Alfalfa adalah unik dan satu-satunya produk alfalfa yang mempunyai "Tenaga Bio Velocity"
.
"Tenaga Bio Velocity" adalah tenaga tulen matahari.
.
Siapa sesuai minum?
-dewasa (1sudu,3kali sehari)
-kanak-kanak (sedikit saja,dicampur dalam susu atau jus buah-buahan)
-tidak sesuai untuk pesakit SLE

Cara guna BV Alfalfa
1)sebagai minuman
-bancuh 1sudu dengan air kosong
-Bio Velocity Alfalfa dicampur dalam juice dan tambah sedikit garam buluh
-resipi untuk kulit cantik & badan yang langsing
Perahan lemon + BVAlfalfa + madu =dimimum 3kali sehari

2)campur dalam masakan atau kuih muih
Jika nasi berwarna hijau sekali sekala apa salahnyakam?kalau nasi kerabu biru enak dimakan,nasi hijau pun sedap juga.
-dijadikan pewarna untuk pelbagai resipi lek.
-pewarna untuk kuih cara manis

3)sebagai facial mask
-melicin dn menegangkan kulit
-anti penuaan
-firming dn gebu je tau(tak perlu suntik botox)
Caranya
-campurkan sesudu BVAlfalfa dengan garam buluh
-sapukan pada muka
-cuci selepas 30minit.

4)sapu pada luka2 kecil atau luka2 ringan utk penyembuhan luka yang cepat.
Kepada yang berminat nak cuba, cepat pm saya sekarang..belum cuba belum tau..supplement yg sgt bgus diamalkn utk tubuh badan kita..i like!!!
.
** Rasa apa?? 
Hmm... rasa macam air cincau tak bergula gitu
#projekstg
#themagicofparttime
#bvalfalfa
hubungi Anne 0136002842

Bisnes RM50 sahaja

RM50 BUKAN MITOS

Dgn hanya bermodalkan RM50 sahabat dah boleh join business online seperti kami.
Jom Join STG..pekerja swasta,student
pekerja kerajaan, suri rumah dan sesiapa saja yg berminat boleh join ...
Manfaatkan cuti sekolah..

Bayar RM50 sahabat akan dapat.
■ Biz yg ada Mentor + Ilmu + Sistem
■ 3 Modul TBO mudah
■ Support Group 24/7
■ Biz on9 yg mengeratkan Silaturrahim
■ Biz yg sapa buat, Dia dapat

Paling penting...Sedia Nak belajar...Nak Berjaya...Baik Hati Dan Jujur.

Nak join Anne Tak?? boleh sangat2..
Mai Kita sama2 menambah nilai hidup untuk BIG WHY masing2.

Boleh Whatsapp Ke 0136002842

Thursday, May 18, 2017

Ubati Penyakit Kencing Manis/Darah Tinggi dengan Garam Buluh

Ubati Penyakit Kencing Manis/Darah Tinggi dengan Garam Buluh



Fungsi Garam Buluh
============================
✔Meneutralkan Asid dalam badan.
✔Meneutralkan bahan kimia dalam badan.
✔Membuang toksin dalam badan.
✔Membantu menyerap vitamin yang diambil dengan lebih berkesan.
✔Memberi lebih tenaga pada tubuh badan.
✔Membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.

============================
Cara Penggunaannya
============================
• Bancuh 1 peket Garam Buluh dengan 450ml air (Ukuran cawan mug). Jika terasa terlalu masin, tambahkan sedikit air. (Campur sahaja Jus Sunquick) sodapppp👍
• Sesuai dibancuh dengan semua jenis air kecuali air berkarbonat (Air bergas),minuman kordial & minuman keras.

Sukatan Penggunaan
• Bagi orang yg sihat 1 hingga 2 paket sehari.
• Bagi ahli sukan, 2 hingga 3 paket sehari.
• Bagi mereka yg menghidap DarahTinggi, Asma, Lelah, Semput, Angin Ahmar, MasalahTulang, Masalah Jantung & Masalah Buah Pinggang….1 paket sehari.
• Bagi penghidap Kencing manis, 2 hingga 3 paket sehari.

Bertindak segera dengan menukar Garam yg berada dirumah anda sekarang dgn Garam Buluh ini.
ingin mendapatkannya boleh hubungi saya...

#OnlineBusiness
📲0136002842
#garambuluh

Wednesday, May 17, 2017

Jaminan Kejayaan Join Projek STG (Projek Duit Raya)

Pernah x ada PM tanya .....
" Apa jaminan untuk saya berjaya di STG? " Nak jawab apa , saya  jadi terfikir sejenak .

Cmni.... saya bagi sedikit pencerahan ......
Andaikan anda seorg pelajar dan nak dapat result bagus dalam periksa ...
Tentulah usaha sendiri kan?
Cikgu mmg mengajar , tapi pelajar lah yg kena ulangkaji kena usaha selalu .

So bila join STG pun samalah . Kalau kita nak berjaya usaha terletak pada tangan kita . Nak usaha dapat bonus 3 angka ke nak usaha dapat bonus 4 angka ke nak usaha dapat bonus 5 angka ?

Mentor mmg ada untuk guide sentiasa . Tapi anda lah kena usaha kena BUAT .

Kalau mmg nak menyimpan pastu x buat apa  , buatlah simpanan ASB... dapatlah 7% pada TAHUN HADAPAN 😂 .

Kalau anda jenis yg memang bersungguh2 nak ubah kehidupan dan ada RM 50 , pm lah .... saya ajar . Secara online .
Sebab inilah gaya STG .

Kalau STG ni gayanya main jumpa2 orang , saya pun x mau join 😂

ANDA LAH PENJAMIN KEJAYAAN ANDA BERSAMA #ProjekSTG..

#CATchampions
#2GAJIsebulan

Tuesday, May 16, 2017

Kerja gaji tak bertambah, cara tambah income

This is reality.. Suka @ tak, ni lah keadaan sebahagian dr kita. Sedekad bekerja pun xdapat tukar ke income class yg baru..

Zon selesa???
Benar-benar selesa???
Atau terpaksa selesa???
Atau buat-buat selesa???
Atau terseksa???

NAK TUNGGU LAGI KE????

Jom dapatkan berapa jumlah yg anda perlukan supaya sekurang2nya anda cukup belanja utk sebulan.

Anda ingin lebihan wang RM 300? RM 500? RM 1000? RM 5000?

Senang je..3 STEP ONLY!

>> Sediakan rm50 untuk register ahli STG
>> Anne akan ajar anda dgn 3 modul bisnes online
>> Terus boleh start dpt side income setiap bulan

You should know n u shouldn't missed out....!!! Bisnes part time paling havoc sekarang ni, #projekSTG!

Nak belajar? Meh ANNE ajar buat duit lebih. PM or ANNE 📲📩 www.wasap.my/60136002842 sblm kelas penuh...!

#parttimejob 
#SKlegacy
#CATchampions #dreamdrivenbusiness #themagicofparttime

Wednesday, May 10, 2017

Cholesterol Shooter - Reduce Kolestrol

SILA TOLONG VIRALKAN

NIE PENEMBAK TEPAT CHOLESTEROL🔫

Orang perempuan memang suka sangat bab-bab pecahkan lemak atau selulit ni kan. Elok pula tu tengah viral pasal Cholesterol shooter Pills ni.  Apa tu?

Happy sangat dapat Tembak🔫🔫

Maunya tak happy segala lemak tepu kat perut kat peha kat lengan akhirnya dapat ditembak mati n dibuang oleh si "Celgynic" nie!

Ada banyak lagi khasiat Celgynic Mutiara Hitam nie..

Nak tau rahsianya... Meh PM laju2
ANNE 0136002842

#projekSTG
#2GAJIsebulan
#businesswithpleasure 
#CATchampions
#themagicofparttime