Thursday, June 8, 2017

KELEBIHAN PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

KELEBIHAN PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

  1. Meningkatkan metabolism
  2. Mengaktifkan fungsi2 sel
  3. Menggalakkan peredaran darah
  4. Meningkatkan pertahanan badan dan memeperbaiki system imun
  5. Meningkatkan tahap medan tenaga
  6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
  7. Memulihkan tenaga , memeperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
  8. Bersemangat dan bertenaga
  9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
  10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi2 fizikal
  11. Melegakan fungsi jantung
  12. Melegakan kepenatan dan kesakitan
  13. Meransangkan dan menyelaraskan system saraf autonomic
  14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


BAGAIMANA CARA PENGGUNAANNYA

BVSM didatangkan dalam saiz queen. Cuma rentangkan di atas tilam dan selitkan empat tali elastic di setiap penjuru tilam. Ia juga digunakan sebagai selimut

BVSM boleh dicuci setahun sekali. Gunakan cecair pencuci berorganik dan disarankan boleh menggunakan PB Wash. Dicadangkan juga hanya cuci pada bahagian yang terkena kotoran sahaja dan dijemur dibawah matahari pagi SAHAJA!!!


BAGAIMANA BVSM BERFUNGSI

Teknologi BVSM adalah tenaga matahari pada waktu dhuha yang disimpan dan diseimbangkan dengan garam lautdan disuntik ke dalam pelapik tilam BVSM ini.
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan secara mudah dengan kuasa penyembuhan BVSM ..

Apabila anda bangun daripada tidur, anda akan berasa lebih cergas, dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan dimana ianya boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan system imun dan juga memberi hidup yang lebih berkualiti

Teknologi Bio Velocity telah ditemui oleh sekumpulan Pakar Sainstis yang membuat penyelidikan LEBIH DARIPADA 20 TAHUN!!!!!
Bentuk tenaga tulen semulajadi yang berasal daripada matahari
Menggunakan proses Teknoligi BV sendiri
Fabrik pelapik tilam BVSM daripada GERMAN & Teknologi buatan BVSM daripada KOREA


KANDUNGAN BVSM

Disuntik / disembur garam laut dalam
Didedahkan pada cahaya matahari pada waktu dhuha sahaja sebab masa ini ada unsure istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan
Kajian selama 20 tahun – BVSM hasil kajian sainstis Jerman, garam laut dalam dari korea.

KENAPA GARAM???


  • Rawatan garam sudah lama diamalkan di Soviet, Eropah Timur dan negeri China
  • Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan islam
  • Garam didapati dapat menolak gangguan makhluk halus, dan sebagai penawar racun
  • Diadun dalam bentuk BV à Kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia. Bergetar bertindak dengan molekul air dalam badan à ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba àterhasil oksigen
  • Bila haba dibebaskan ia melarutkan kolestrol yang tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak à darah lancar seluruh badan
  • Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres dengan Izin Allah à hormone balance, pembaharuan sel berlaku sebab itu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda


KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM INI DIPROSES PADA SLEEP MATE?

Masa tidurlah pembaharuan sel berlaku tetapi hanya dengan tidur yang lena
BVSM membantu anda untuk dapatkan “deep sleep” tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan kadar yang MAKSIMUM
Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan berfikir
Tidur yang lena dengan sleepmate akan memulihkan aura. Anda akan lebih positif dan happy

KENAPA BVSM SANGAT TINGGI PERMINTAAN? SIAPA YANG WAJIB GUNA!
  • Pesakit gout
  • Sakit2 otot
  • Senggugut
  • Tekanan darah tinggi
  • Pesakit Asma
  • Pesakit Kencing Manis
  • Pesakit Strok
  • Sakit Sendi
  • Insomnia (susah tidur)
  • Tekanan perasaan (stress)
  • Terdedah kepada radiasi
  • Sakit tulang belakang
Alhamdulillah … panjang lebar kupasan tentang kelebihan BVSM…
Sesuai sangat untuk mereka-mereka yang alergi ubat, orang2 tua yang dah kebal dengan ubat… hihi.. kadang2 orang tua ni makan ubat pun dah tak lot… so, meh try BVSM..

Anne Nak maklumkan tentang keberkesanannya dalam masa 21 hari.. harap bersabar dan bersangka baik.. semua kesembuhan dan keberhasilan atas IZIN ALLAH!!!!
Kita hanya usaha sahaja, …

Berapa harganya?????

Satu hanya RM1488
Tunai/installment/credit card
Ansuran sebanyak rm248 x 6bulan

{ Mahal??? Ok, bayangkanlah jika rawatan hospital sepanjang masa??? Lebih baik cegah sendiri…}


boleh pm / whatsapp saya segera
Sharing with Love
AnneMohamad
013-6002842

Dapatkan Tidur yang Berkualiti

Nak tidur yang sihat & Berkualiti? Siapa yang tak nak kan. Mesti mahu tidur yang lena bak bidadari bidadara.. Bak raja di Kamar beradu. Bermadah pula kita yer.

Senang sahaja, Cuba bahagikan masa kita utk satu hari

8 jam - bekerja8 jam - riadah, rehat, lain2 aktiviti8 jam - tidur

Tapikan... Gaya hidup kita masa kini tidak membenarkan kita tidur untuk masa 8 jam. Betuk kan? Sebabnya, kita sibuk dengan aktiviti lain selain berehat sepertihabiskan kerja sampai lewat malan, belajar sampai ke pagi, habiskan urusan rumahtangga yang tidak diselesaikan, dan macam-macam lagi. Habis, bagaimana nak dapatkan tidur yang sempurna?

Untuk pengetahuan, tidur yang lena dan panjang juga tak semestinya ia berkualiti..ada yang tidur lena tapi mimpi macam-macam jadi tak enak..bila bangun, masih terasa letihnya... aduhai stressnya....

Jadi bagaimana  kita nak memperbaiki kualiti tidur kita? Ok Anne nak cerita sikit, tentang pelapik tilam Bio-Velicity Sleep Mate ( BVSM ), mengapa menjadi pilihan ramai, termasuk para doktor..doktor?? hihi jom..


jadi.. Jom sama-sama perbaiki KUALITI tidur kita dgn BIO VELOCITY SLEEP MATE..

Kenapa???

Tidur 4 jam seperti 8 jam! Mengapa? Sebab tilam ni meneutralkan semula keseimbangan badan dan mengaktifkan semula sel-sel badan yang baru semasa kita tidur. Senang kan? Tidur je dah boleh sihat.. Kelas gitu.

Luangkan waktu tidur bersama BIO VELOCITY SLEEP MATE.. 

Tiada lagi keluhan.."alangkah indah harinie hari Ahad" masa bangun pagi nanti..

BVSM nie sesuai dibawa ke mana-mana..ringan sahaja macam kain toto nipis tu. So kalau hari raya nie boleh lah bawa pulang ke kampung. Letih jalan beraya, malam tidur dengan BVSM.. Confirm lena dan esok boleh rasa dengan Sihat. 

Seluruh keluarga boleh guna....pasti mereka berterima kasih kepada anda sebab belikan pelapik tilam ni..

Kalau nak dapatkan BVSM nie. Boleh jer hubungi Anne

Sharing with Love

AnneMohamad
0136002842

Thursday, June 1, 2017

BbPlus Kolagen Punya Angkara

Terbukti Berkesan!!! Gara-gara ambil BBplus Kolagen. Terpaksa jadi Tuan Puteri Indah Kayangan


Berkesan SEAWAL 3 - 4 Hari!!
Kulit jadi lembab, Anjal, tegang, halus, gebu, kedutan semakin hilang.. aihhh banyak lagi.
Macam mana yerr??? Betul ker???
Betul.... Nak tahu betul atau tak..
Kenalah CUBA.. 100% terbukti Berkesan..
Jadi Anne share dengan U olls , customer dah consume dan ada perubahan, rasa gembira pulak dapat tolong org nampak CANTIK❗️
Nak2 raya dah nak dekat kan..
Meh PM/WA , jgn malu2 untuk nampak cantik dan sihat 😘
Cepat2!! PM @ whatsapp 👇👇
+60136002842 Anne

Sabun Marine Essence

Assalamualaikum semua!!

Harini Anne nak perkenalkan Sabun Marine Essence atau nama yang lebih glamour Sabun Ketiak! Haa..rare tak namanya? Hehe. Actually sabun ni warnanya hijau and adalah sabun organic. Sangat sesuai especially untuk yang mengalami masalah berikut:
  • Bau badan
  • Ketiak berbau
  • Permukaan ketiak, leher, lutut, kelangkang gelap
  • Eczema
  • Kulit sensitive
  • Jerawat (muka dan badan)
Ha.. Banyakkan Sabun Me nie boleh rawat.. Nak tahu apa fungsi Sabun Marine nie pula???


  • Hilangkan bau badan 
  • Merawat eczema dan penyakit kulit serius 
  • Mengecutkan jerawat 
  • Menghilangkan kesan hitam pada ketiak, leher, peha dan kelangkang. 
  • Mencerahan kulit 
  • Mengurangkan kesan parut badan 
  • Kulit tidak berminyak dan lebih lembap
Wahhh... Begitu Bagus Kebaikan dari sabun Marine Essence ni.. Rugi tak cuba!!1
Macam mana boleh bagus sangat nie? Nak tau tak ape yang ada dalam Sabun nie?


GARAM BULUH Kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulitAnti bacteria, anti alergi, anti-keradangan

PHENO-SFE TM (Ekstrak-The Pu-erh)
Antioksidan dan boleh memulihkan dan menghapuskan radikal bebas berbahaya yang boleh merosakkan sel kulit (anti penuaan)
Memperbaiki sel kulit dan menjaga untuk masa yang lebih lama

EKSTRAK LIQUORICE
Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik hitam
Mencerahkan pigmentasi kulit

MINYAK TEA-TREE
Anti bacteria, anti-kulat

VITAMIN E
Antioksidan, anti penuaan
Menyembuhkan kulit bermasalah

GLISERIN
Melembapkan kulit

ALOE VERA
Menyembuhkan kulit dan memperbaharui sel kulit bermasalah

Ha.. Nampak tak??? Banyak kan??
Dah beli??? Tak tahu nak guna??? alaaa.. Meh sini.. Cara nak guna Sabun Marine Essence

Cara Penggunaan : Basahkan sabun sehingga berbuih, sapukan pada kulit dan bilas sehingga bersih.

Cara Penyimpanan : Letak di tempat yang kering selepas guna

Sabun nie sesuai tau untuk semua peringkat umur bayi, kanak-kanak, orang dewasa dan orang tua. Tak kira jantina, atau bangsa agama yer... Halalan Toiyiban


If you all nak tahu, sabun ni sangat kaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk manfaat maksimum kepada kulit. Fungsi khas Sabun Marine Essence adalah untuk kulit kita sentiasa sihat,lembap dan sentiasa kelihatan seperti remaja.

Kulit kita akan terasa lembut bila kita sentuh. For your information, sabun ini diinspirasi daripada bentuk organic kerang laut dengan haruman menawan . You all akan terasa nak gunanya setiap hari. Love sesangat!!!!


Nak tahu Harga??? Ok Anne bagitau terus dekat sini..


Marine Essence Beauty Bar/ Sabun Marine Essence : RM120.00 (sekotak) RM40.00 (Seketul)
Sekotak mengandungi 3 ketul sabun, 
Seketul tahan dalam masa 3-4 minggu depends dengan cara kita gunalah. 
Sekotak boleh tahan dalam 3 bulan lebih.

Ape???? Nak Murah??? Boleh saja... REGISTER AHLI.. Confirm murah MELETOPS
Macam mana Nak Register Ahli???
Whatsapp Anne 013-600 2842 . Murah sahaja!!!
dapat harga AHLI.. Guna pun boleh dapat BONUS tau!!!


Actually, Marine Essence Beauty Bar ni pernah memenangni Readers Choice Award 2015 for Best Beauty Bar ini Natural Health Magazine.

If you all nak beli sabun Marine Essence Beauty Bar/ Sabun Marine Essence bolehlah terus contact Anne melalui WhatsApp/Sms/ Call menerusi talian 013-600 2872.

Sunday, May 28, 2017

Sleeping Mate Bio Velocity

Lagi perkongsian #Bio_Velocity_Sleep_Mate & #Bio_Ever_Plus.. semoga bermaanfaat..

Terima kasih Tuhan..
Terima kasih kerana tersengaja berkenalan dengan produk2 5* Hai O ne..
Ungkapan yg tidak dapat digambarkan dengan kata2..😇😇😇

..BVSM & BIO EVER CREAM..

Saya ingin berkongsi kepada semua tentang testimoni BVSM & BIO EVER PLUS ne dari penggunaan adik sya sendiri.Sebelum tu ingin sya perkenalkan ini adalah adik karen,beliau mengalami lumpuh separuh badan(bahagian kiri) setelah terlibat dalam kemalangan jalan raya 2 tahun yang lalu,pendarahan di bahagian kepala yg teruk menyebabkan beliau terlantar selama setahun sebelum pembedahan dijalankan bagi memasang tengkorak palsu (Titanium).Selepas saja pembedahan berjaya keadaan beliau bertambah baik walaubagaimanapun ia tidaklah sebaik yg disangka kerana bagi pesakit lumpuh masalah membuang air besar tidak akan terkecuali namun Sejak mengalakkan adik dengan penggunaan BVSM ne setiap hari sya bertanya kepada mama mcm mn keadaan adik selepas beberapa hari menggunakannya..
Syukur biarpun baru beberapa hari pakai ada jg sedikit perubahan yg baik..
Kalau sebelum ini rutin membuang air besar dan kecil sedikit bermasalah..kadang 3-4 hari baru membuang air besar dan kerap  kencing tp sejak menggunakan BVSM ne usus pun menjadi semakin lawas dan kerap kencing semakin berkurang..😇😇😇
Dengan iktihar semoga kesihatan adik bertambah baik..🙏🙏🙏



Kenapa perlu berkira dengan kesihatan jika duit boleh dicari kan..
Iktihar selagi mampu demi kesihatan sendiri dan orang tersayang anda..

#bvsmuntukkesihatan
#bioeveruntukkesihatan

hubungi saya untuk dapatkan bvsm
Anne 0136002842 whatsapp

Thursday, May 25, 2017

Cara hilangkan Jerawat dan Sinus

JERAWAT HILANG, SINUS LESAP !!
sharing kisah cik Ilika.

Sejak tukar2 produk cuci muka, muka beliau naik jerawat. Bukan kecik2 besar2 . Lepas satu turun, naik yang lain pulak 😭😭

Lepas sebulan lebih beliau ikhtiar dengan sabun #MarineEssencebySTG
✅ Jerawat dah kecut.
✅Muka jadi cerah &
✅Paling best sekali, sinus pun tkde dah sbb top up skali ngan minum #minkaffe !!

Tahniah dik!!!
yakin nak berikhtiar..asbabnya allah sembuhkan.
Semoga bermanfaat buat uolls semua yg nk jadikan ia sbg alternatif
Cepat dapatkan stok marine essence 0136002842

#cantiksebelumraya
#raya2017

Wednesday, May 24, 2017

Projek Kurus Raya 2017 - Cara Nak kurus

#projekKURUSraya 2017 untuk #CATCHAMPIONS

Coach Known As Allod yg telah berjaya membuktikan set PKP menghilangkan 25kilogram berat badan beliau kini berbesar hati menerima anak murid yg mahu turut serta menurunkan berat badan sepanjang Ramadhan ini.

Dengan cara pengambilan PKP yg betul, cara pemakanan dan workout ringan, kini pendaftaran dibuka!!!!!!!

Program akan bermula 27/5/2017, dan pendaftaran akan ditutup selagi tempat masih ada.

SAPE NAK JOIN ANGKAT TGN
Whatsapp 0136002842 Agen Berdaftar

RM50, pendaftaran sebagai ahli dan anda bakal menerima:

1) Harga Promo produk2 PKP
2) Dimasukkan ke dlm Closed Group projek KURUS raya 2017
3) Bakal Dicoach menurunkan 10kilogram sepanjang sebulan

Daftar segera dgn agen #CATCHAMPIONS yg sah dan berdaftar❗️❗️❗️(elakkan mendaftar dari agen  PALSU)

DAFTAR SEKARANG❗️❗️❗️ whatsapp 0136002842
JANGAN KETINGGALAN❗️❗️❗️


VIEW VIDEO SAMPAI HABIS❗️
LIKE.KOMEN.SHARE❗️❗️❗️

video


#cdmCAT #projekSTG

Monday, May 22, 2017

Masalah kutu kepala dan kegatalan kepala

Nak share pengalaman sendiri guna #syampoomarineessence

First #kutukepala
Bidadari anne ada kutu.. xtau mana dpt.. tgk #testi kutu boleh lari wehh. kepala anne pun jangkit gak.. mana xnyer dia tido nak berkepit ngan anne jer.. mujur beli harga ahli. murah.. dua hari jer guna   terus bersih.  rambut dia pun wangi..



senang nak urus rambut humaira..  kata cikgu taska dia.. tp memang betul pun.. tu masa dia rambut panjang..

Second #rambutgatal dan #gugur
Masalah yang #femes amat bagi isteri2 yang dah bersalin ada anak.. rambut asyik gugur jer.. gatal kepala pun yer.. alang2 ada #syampoome nie.. anne pun guna juga.. Alhamdulillah ada perubahn.. xgatal2.. rambut dah kurang gugur..

asbab syampoo marine essence.
yang nak cuba boleh cuba.. xcuba xtahu.. mcm anne.. hihii. anne guna sambil jual.. alang2 guna elok kite share lah kan..

sekian.. perkongsian anne.. #0136002842
#sayagunasayajual
#gunadapatbonus
#juallagiberganda

CELGYNIC GOLD Herba Maharaja Dinasti Ming

CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)
((Produk baru yang di perkayakan : yg lama Celgynic))
Perkongsian Cdm Dr M. Salleh
.
Rahsia kehebatan Maharaja Dinasti Ming dengan amalan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guan Shen ( Ketua Pusat Microbiologi Negara China ), beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA ( Celgynic ). Pernah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.
.
Khasiatnya :
.
>> Meningkatkan prestasi kelelakian (saiz, lebih padat & padu ~ selepas pengambilan botol ke-2)
>> Meningkatkan nafsu
>> Memekat dan menambah air mani (sesuai utk yg ingin zuriat)
>> Memberi tenaga dan imuniti tubuh
>> Melegakan sakit pinggang dan lutut
>> Menurunkan kolesterol dalam darah (sakit jantung, tekanan darah)
>> Cepatkan proses baik pulih luka luar dan dalam
>> Kawal paras gula dalam darah
>> Cegah sakit kulit
>> Menghilangkan jeragat, jerawat & garis halus kedutan
>> Kulit muka 'glow', liang roma mengecil
>> Mengelakkan rambut gugur dan melebatkan rambut
>> Meningkatkan daya ingatan
>> Anti kanser dan ketumbuhan

.
Dapat anugerah sb ia 'the highest cholesterol shooter'
.
Kandungan celgynic gold ni ada beberapa herba yg terbaik:
.
1. Telur ayam Gallus gallus domesticus (ayam berkulit hitam, daging hitam, tulang hitam cuma bulunya berbulu putih) ini di masak (di proses) selama 14jam utk mnghasilkn lecithin
2. American ginseng - metabolisme tinggi utk improve blood flow
3. Cordycep -  bgus utk seks lelaki
4. Duzong -  saraf, tulang, parkinson

Cara pengambilan :
.
Umur 36 thn ke atas 4 biji pagi dan 4 biji petang
Umur 36 thn ke bawah 2 biji pagi dan 2 biji petang
Pesakit Jantung 6 biji pagi dan 6 biji petang
.
Antara testimonial ~ En Atan Pomen- Sungai Udang, Klang
Jari tangan putus bila bonet kereta jatuh tertutup semasa bekerja. Basuh jari tu dengan Miutan, pecahkan Celgynic sapu di jari tu dan kemudian di balut dengan 'salotape'. Alhamdulillah bercantum semua tanpa parut...


.
Harga : Murahhhh... Sebotol ada 120 biji
Semenanjung RM153 (Harga Ahli RM128)
Sabah Sarawak RM155 (Harga Ahli RM130)

Maklumat dan tempahan boleh hubungi Anne 0136002842

Friday, May 19, 2017

BV ALFALFA Tenaga Bio Velocity

BV ALFALFA
1 lagi produk 5* yg patut dicuba...
Banyak sebab kenapa kita perlu mengambil Alfalfa dalam kehidupan seharian kita pada hari ni:
✔Menyahtoksid
✔Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
✔Mengalkalikan badan
✔Menghilangkan bau nafas
✔Mengurangkan haba badan yang berlebihan
✔Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen yang penting
.
Apa beza alfalfa di pasaran dengan Bio Velocity Alfalfa Concentrated?
.
Bio Velocity Alfalfa adalah unik dan satu-satunya produk alfalfa yang mempunyai "Tenaga Bio Velocity"
.
"Tenaga Bio Velocity" adalah tenaga tulen matahari.
.
Siapa sesuai minum?
-dewasa (1sudu,3kali sehari)
-kanak-kanak (sedikit saja,dicampur dalam susu atau jus buah-buahan)
-tidak sesuai untuk pesakit SLE

Cara guna BV Alfalfa
1)sebagai minuman
-bancuh 1sudu dengan air kosong
-Bio Velocity Alfalfa dicampur dalam juice dan tambah sedikit garam buluh
-resipi untuk kulit cantik & badan yang langsing
Perahan lemon + BVAlfalfa + madu =dimimum 3kali sehari

2)campur dalam masakan atau kuih muih
Jika nasi berwarna hijau sekali sekala apa salahnyakam?kalau nasi kerabu biru enak dimakan,nasi hijau pun sedap juga.
-dijadikan pewarna untuk pelbagai resipi lek.
-pewarna untuk kuih cara manis

3)sebagai facial mask
-melicin dn menegangkan kulit
-anti penuaan
-firming dn gebu je tau(tak perlu suntik botox)
Caranya
-campurkan sesudu BVAlfalfa dengan garam buluh
-sapukan pada muka
-cuci selepas 30minit.

4)sapu pada luka2 kecil atau luka2 ringan utk penyembuhan luka yang cepat.
Kepada yang berminat nak cuba, cepat pm saya sekarang..belum cuba belum tau..supplement yg sgt bgus diamalkn utk tubuh badan kita..i like!!!
.
** Rasa apa?? 
Hmm... rasa macam air cincau tak bergula gitu
#projekstg
#themagicofparttime
#bvalfalfa
hubungi Anne 0136002842

Bisnes RM50 sahaja

RM50 BUKAN MITOS

Dgn hanya bermodalkan RM50 sahabat dah boleh join business online seperti kami.
Jom Join STG..pekerja swasta,student
pekerja kerajaan, suri rumah dan sesiapa saja yg berminat boleh join ...
Manfaatkan cuti sekolah..

Bayar RM50 sahabat akan dapat.
■ Biz yg ada Mentor + Ilmu + Sistem
■ 3 Modul TBO mudah
■ Support Group 24/7
■ Biz on9 yg mengeratkan Silaturrahim
■ Biz yg sapa buat, Dia dapat

Paling penting...Sedia Nak belajar...Nak Berjaya...Baik Hati Dan Jujur.

Nak join Anne Tak?? boleh sangat2..
Mai Kita sama2 menambah nilai hidup untuk BIG WHY masing2.

Boleh Whatsapp Ke 0136002842

Thursday, May 18, 2017

Ubati Penyakit Kencing Manis/Darah Tinggi dengan Garam Buluh

Ubati Penyakit Kencing Manis/Darah Tinggi dengan Garam Buluh



Fungsi Garam Buluh
============================
✔Meneutralkan Asid dalam badan.
✔Meneutralkan bahan kimia dalam badan.
✔Membuang toksin dalam badan.
✔Membantu menyerap vitamin yang diambil dengan lebih berkesan.
✔Memberi lebih tenaga pada tubuh badan.
✔Membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.

============================
Cara Penggunaannya
============================
• Bancuh 1 peket Garam Buluh dengan 450ml air (Ukuran cawan mug). Jika terasa terlalu masin, tambahkan sedikit air. (Campur sahaja Jus Sunquick) sodapppp👍
• Sesuai dibancuh dengan semua jenis air kecuali air berkarbonat (Air bergas),minuman kordial & minuman keras.

Sukatan Penggunaan
• Bagi orang yg sihat 1 hingga 2 paket sehari.
• Bagi ahli sukan, 2 hingga 3 paket sehari.
• Bagi mereka yg menghidap DarahTinggi, Asma, Lelah, Semput, Angin Ahmar, MasalahTulang, Masalah Jantung & Masalah Buah Pinggang….1 paket sehari.
• Bagi penghidap Kencing manis, 2 hingga 3 paket sehari.

Bertindak segera dengan menukar Garam yg berada dirumah anda sekarang dgn Garam Buluh ini.
ingin mendapatkannya boleh hubungi saya...

#OnlineBusiness
📲0136002842
#garambuluh

Wednesday, May 17, 2017

Jaminan Kejayaan Join Projek STG (Projek Duit Raya)

Pernah x ada PM tanya .....
" Apa jaminan untuk saya berjaya di STG? " Nak jawab apa , saya  jadi terfikir sejenak .

Cmni.... saya bagi sedikit pencerahan ......
Andaikan anda seorg pelajar dan nak dapat result bagus dalam periksa ...
Tentulah usaha sendiri kan?
Cikgu mmg mengajar , tapi pelajar lah yg kena ulangkaji kena usaha selalu .

So bila join STG pun samalah . Kalau kita nak berjaya usaha terletak pada tangan kita . Nak usaha dapat bonus 3 angka ke nak usaha dapat bonus 4 angka ke nak usaha dapat bonus 5 angka ?

Mentor mmg ada untuk guide sentiasa . Tapi anda lah kena usaha kena BUAT .

Kalau mmg nak menyimpan pastu x buat apa  , buatlah simpanan ASB... dapatlah 7% pada TAHUN HADAPAN 😂 .

Kalau anda jenis yg memang bersungguh2 nak ubah kehidupan dan ada RM 50 , pm lah .... saya ajar . Secara online .
Sebab inilah gaya STG .

Kalau STG ni gayanya main jumpa2 orang , saya pun x mau join 😂

ANDA LAH PENJAMIN KEJAYAAN ANDA BERSAMA #ProjekSTG..

#CATchampions
#2GAJIsebulan

Tuesday, May 16, 2017

Kerja gaji tak bertambah, cara tambah income

This is reality.. Suka @ tak, ni lah keadaan sebahagian dr kita. Sedekad bekerja pun xdapat tukar ke income class yg baru..

Zon selesa???
Benar-benar selesa???
Atau terpaksa selesa???
Atau buat-buat selesa???
Atau terseksa???

NAK TUNGGU LAGI KE????

Jom dapatkan berapa jumlah yg anda perlukan supaya sekurang2nya anda cukup belanja utk sebulan.

Anda ingin lebihan wang RM 300? RM 500? RM 1000? RM 5000?

Senang je..3 STEP ONLY!

>> Sediakan rm50 untuk register ahli STG
>> Anne akan ajar anda dgn 3 modul bisnes online
>> Terus boleh start dpt side income setiap bulan

You should know n u shouldn't missed out....!!! Bisnes part time paling havoc sekarang ni, #projekSTG!

Nak belajar? Meh ANNE ajar buat duit lebih. PM or ANNE 📲📩 www.wasap.my/60136002842 sblm kelas penuh...!

#parttimejob 
#SKlegacy
#CATchampions #dreamdrivenbusiness #themagicofparttime

Wednesday, May 10, 2017

Cholesterol Shooter - Reduce Kolestrol

SILA TOLONG VIRALKAN

NIE PENEMBAK TEPAT CHOLESTEROL🔫

Orang perempuan memang suka sangat bab-bab pecahkan lemak atau selulit ni kan. Elok pula tu tengah viral pasal Cholesterol shooter Pills ni.  Apa tu?

Happy sangat dapat Tembak🔫🔫

Maunya tak happy segala lemak tepu kat perut kat peha kat lengan akhirnya dapat ditembak mati n dibuang oleh si "Celgynic" nie!

Ada banyak lagi khasiat Celgynic Mutiara Hitam nie..

Nak tau rahsianya... Meh PM laju2
ANNE 0136002842

#projekSTG
#2GAJIsebulan
#businesswithpleasure 
#CATchampions
#themagicofparttime

Wednesday, March 8, 2017

Kelebihan Pad Bio Seleza

🌸🌸BIO SELEZA PAD🌸🌸

Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian, pad siang & pad malam ‘long & extra long’.

Dengan BioSeleza, TIADA lagi masalah :

❌keputihan, kekuningan, kehijauan!
❌haid tak stabil
❌vagina gatal2 & berbau
❌masalah hormon, sukar hamil
❌pening, kurang tenaga ketika haid atau pad BOCOR

👉KELEBIHAN BIO SELEZA👈

✅Mampu menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml)

✅Mampu membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid

✅Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah

✅[TEKNOLOGI BV DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN

👉KHAS UNTUK SIAPA????

✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian

✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, ‘kencing kotor’ & terkencing semasa batuk/bersin

✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR

✔ Kegunaan lain :

✔letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, nyahbau)

✔kool fever’ semasa demam

✔tampal dalam anak tudung utk kesegaran jika kena migrain

pm/whatapps 013-6002842

#ProjekSTG

Tuesday, February 14, 2017

Kenapa Perlu Guna BVSM (Bio Velocity Sleeping Mat)

BVSM - pelapik tilam ajaib!!

10 SEBAB kenapa ANDA PERLU memiliki BVSM :

1) Hanya tengok sahaja pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya

2) Jimat tenaga elektrik sbb utk charge hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10 (Cahaya Dhuha)

3) Just tidur sahaja, sakit2 semua hilang dan beransur pulih.Semudah itu

4) Senang & Mudah dibawa ke mana2 sbb ianya ringan..

5) Buang & Mengurangkan kesan radiasi dlm bdn. Semua org menggunakan handphone.
Handphone antara yang menyumbang radiasi tinggi.Oleh itu BVSM membantu membebaskan radiasi dlm badan.

6) Kini, semua org menggunakan pelbagai gajet & alat komunikasi seperti komputer, ipad, tab yang juga pun mengundang radiasi..

7) Hilangkan stress, menstabilkan emosi.

8) Kebanyakan org susah nak tidur ataupun mengalami masalah insomnia.

9) Kebanyakkan org letih, cepat penat dan kurang mendapat rehat yg berkualiti.

10) Fenomena sekarang ramai yg mudah mendapat penyakit seperti gout,senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung, asma, stoke.

BVSM telah terbukti membantu menyelesaikan masalah kesihatan di atas.

Tak rugi untuk mencuba.Memang nampak pelik dan tidak logik apabila dgn menggunakan BVSM masalah kesihatan mampu dipulihkan dengan izin Allah S.W.T.

Rawatan yg terkini tanpa sebarang pil, minuman dan juga senaman…
Hanya gunakan semasa tidur anda akan merasai sendiri nikmatnya..

Pm@Wassup Ms anne 0136002842 utk maklumat lanjut.

#themagicofparttime
#roadtoSM
#2gajisebulan

Saturday, January 28, 2017

Penjimatan Elektrik Dengan Bio Seleza

BIOSELEZA JIMATKAN BIL ELEKTRIK!!!!!!

TERBAIK LA STATEMENT TU???

BOLEH PERCAYA KE???

Mungkin ada yg konpius dan x percaya sama sekali kan..cam ne pantiliner yg pmpuan duk pakai  hari2 tu boleh jimat letrik kann.mcm x masuk dek akal..

KENAPA YE???

Pad BIOSELEZA ni mempunyai BIO VEOCITY ENERGY  iaitu sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.Ia akan mengaktifkan molekul air dalam tubuh dan menghasilkan lebih oksigen dalam bentuk yang aktif.

Tenaga tu la yg mampu memberikan kesan kepada kuasa elektrik yang digunakan dirumah kita sendiri..sebabnya ada medan tenaga biologi yg membantu mengurangkan kuasa elektrik tu.

Tepuk dada, tanya selera.. perlu ke guna pad BIOSELEZA ni kat umah????

Sebarang pertanya boleh pm terus
0136002842

#ProjekSTG
#BisnesOnline

Tuesday, January 24, 2017

RAHSIA KEKAL ANGGUN DAN SIHAT

▶▶RAHSIA KEKAL ANGGUN DAN SIHAT◀◀

MAMPUKAH ANDA MENGAMBIL SEHARI 1 KG SAYURAN HIJAU?? Atau....

MAMPUKAH ANDA MAKAN SEHARI 35KG ANGGUR HIJAU??...mestilah mampu.....hanya

Dengan sesudu BIO VELOCITY ALFALFA sudah memadai untuk menyamai khasiat seperti diatas ..HEBATKAN..

Kenapa Alfalfa?
👉Mengurangkan tahap kolestrol...
👉Sangat berkesan dalam menyah toksid serta membersihkan darah..
👉 Memulihkan serta memperbaharui sel-sel badan...
👉 Merendahkan tekanan darah tinggi ..
👉 Menyeimbangkan hormon..
👉 Menyelesaikan masalah migrain..
👉 Ibarat tongkat ali dan kacip fatimah
👉 Pelengkap kesihatan menyeluruh

WHATSAPP | TELEGRAM: 0136002842

#ProjekSTG
#CATchampions
#businesswithpleasure

KULIT CANTIK FLAWLESS

KALAU NAK CANTIK FLAWLESS MESTILAH DARI DALAMAN DULU. "Cantik didalam baru GOJES diluar"
.
BIAR BETOL HANYA MINUM-MINUM JER RAMAI DAH JADI GOJES!
.
💥 BB PLUS COLLAGEN adalah kolagen yang seimbang dan lengkap bersama kofaktor untuk kulit muka muda berseri.
.
💘Kulit wajah cerah dan berseri
✅ Kulit lebih anjal dan tegang
💘Kulit lebih halus dan gebu
✅ Kulit lebih lembab
💘Kulit lebih licin dan kurang garis halus dan kedutan
✅ Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
💘Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari
✅Kurangkan sakit sendi & lutut
💘Pulih rekahan tapak kaki
✅Rambut kering Menjadi bersinar
💘Memperbaiki kuku yg tidak sihat

Kolagen baik untuk kecantikkan luaran dan dalaman. Sesuai untuk lelaki dan wanita dan juga ibu hamil lebih daripada 5 bulan.

💋Repair 💋Rebuild 💋 Renew

WHATSAPP | TELEGRAM : 0136002842

Lipstik Gojes

Nak Lipstick Gojes tak?

Jom pakat try #lipstikcozuma. Mudah pakai. Calit je.
Lagipun  ada kolagen tau. Baik untuk bibir. Vitamin E dan  minyak bunga matahari pun ado.
Yang utama sekali, TANPA PLUMBUM!!!

Bahaya tau plumbum. Logam berat macam dalam asap ekzos tu. Bahaya kan. Kita nak elak plumbum, di tambah plak dalam lipstick. So.elakkkan ya.

Berminat pm inbox Anne 0136002842

http://www.wasap.my/60136002842

KHAS UNTUK ORANG TIDAK MAKAN SAYUR

ATTENTION TO ORG YG TAK MAKAN SAYUR..

KHASIAT N'LICIOUS

- Membantu mengurangkan kencing manis
- Mengurangkan level darah tinggi
- Membaiki masalah dalaman
- Meningkatkan immune badan
- Menambahkan vitamin semula jadi dalam badan
- Melancarkan peredaran darah
-Boosterkan metabolisme dan masalah hormon

Minuman buahan campur dan sayuran.
Memang enzymes dari buahan dan sayuran kebanyakan memang paling bagus dari kebanyakan enzyme2 yang lain.

Bayangkan, N'LICIOUS ni merupakan produk 118 in 1!
Kenapa 118?
Sebanyak 118 pati buahan dan sayuran telah disatukan dalam 1 produk yang berkhasiat dan bermutu tinggi..

WHATSAPP | TELEGRAM
0136002842

#nliciouse
#themagicofpartime

BV ALFALFA PENAWAR GOUT

>>BV ALFALFA PENAWAR GOUT<<

Dengan BV Alfalfa sgt mudah melegakan penyakit GOUT..

ANTARA SIMPTON² KESAN PEMAKANAN BERASID!!!
Hushhh...bahaya tuuu..!!

ANDA JUGA RISAU MENDERITA AKIBAT..
➡STROK
➡SAKIT SENDI / SAKIT OTOT
➡JANTUNG
➡DARAH TINGGI
➡GOUT

Jangan risau BV ALFALVA dapat membantu mengatasi masalah anda...Rawatan Alternatif Untuk Zaman Moden!!!!!

🌿CIRI CIRI BIO VELOCITY ALFALFA..

👉Pembersihan (detoks) toksid yg berkesan
👉Mengurangkan keasidan dalam badan
👉membantu memastikan peredaran darah yg sihat.
👉Dapat mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.
👉Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa Iebih cergas dan bertenaga.
👉Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

BIO VELOCITY ALFALFA akan membantu mengatasi masalah anda.

INGIN MEMILIKI BV ALFALFA!!!

Sila PM/WhatsApp | Telegram:0136002842

#ProjekSTG_SeribuSeMinggu
#ProjekKurangGout

Monday, January 9, 2017

Masalah dan cara rawat batu karang

BATU KARANG HILANG???
HANYA SEKOTAK "

Consultan: 0136002842 Anne

Garam Buluh Hai O " memang yang terbaik..🍚💯✅📢💗

Kisahnya bermula sebulan sebelum bulan puasa tahun ni 2016. Rasa sengal di bahagian belakang.

En. Zakaria CJ terus pergi check up di Klinik kesihatan Balakong. Di suruh buat x-ray di Klinik kesihatan Sg. Chua..x-ray confirm ada batu karang..satu besar & satu kecil di pundi kencing. Terus di minta buat susulan di Hospital Kajang..risau juga nak kena operate..masuk tiub ikut depan..dengan malunya lagi..dah tentu nurse yg akan kerjakan..kebetulan semasa menunggu jumpa doktor di sana beliau bersembang dengan seorang "hamba Allah" yang baru dikenali.

Dia menceritakan pernah menghadapi masalah batu hempedu dan pengalamannya menggunakan garam buluh..selepas jumpa Doktor beliau balik & terfikir jika ianya boleh untuk batu hempedu kenapa tidak beliau cuba untuk masalahnya.

Pertemuan dengan doktor pada  hari itu hanya untuk set appointment untuk buat scan iaitu dua bulan lagi &  diberi ubat tahan sakit.
Dalam tempoh itu beliau pun mencari garam buluh & ikhtiar menelannya walaupun rasanya macam telur tembelang..bersama dengan miutan yang beliau dapat beberapa biji secara percuma di Stokis BMC..yang agaknya kesian dengan keadaannya pada masa itu..sebab nak beli satu kotak miutan agak mahal.
Sampai masa untuk scan beliau ke hospital kajang dengsn penuh risau takut kena buat operate.
TAPI.. rasa sakit dah macam tak ada..masa scan doktor  check sana sini tapi macam tak nampak batu..dalam hati beliau "kalau xray boleh nampak tak kan scan tak boleh nampak..tapi layan juga sebab kita bukan doktor. "

Seminggu kemudian jumpa doktor lagi..menurutnya batu karang dah tak ada..
En Zakaria pun terfikir ....Beliau tak ada makan ubat lain kecuali garam buluh dalam tempoh tersebut..

Alhamdulillah asbab garam buluh masalah dah selesai.Kini beliau dapat satu kes batu karang utk birasnya di batu pahat.
Terus beliau hubungi NC untuk jadi ahli kerana nak beli untuk tambah nilai kepada birasnya.  Prihatin betul En Zakaria.....Semoga rakan2 positif dlm STG ini dapat doakan agar ianya juga memberi kesembuhan kepada biras beliau ....

Sesiapa ada masalah seperti En. Zakaria.. Jangan segan,  jangan malu boleh berhubung dengan saya...

0136002842 Anne

Thursday, January 5, 2017

Cara untuk cantik berseri dengan bbplus colagen

Hai.. Nak Cantik Tak???

Saya share testimoni Mis Mieya dari #sabah ba...

"saya punya kulit jenis yang sensitive kalau kena panas , mungkin sebab saya kulit ala-ala puteri gituuu...

Nov lepas saya bermandi manda sana sunway lagoon so saya alami sunburn yang mau cakap teruk nda jugak tapi kulit nampaklah terbakooo , pastu nampak tua , nampak nda kemas .. faham kan feel tu ?? 😅

balik sabah sambung lagi mandi kolam . 😅
jadinyaa sunburn tu lambat mau hilang .

Jadi saya guna Sabun Me untuk hilangkan jerawat pasir dimuka saya and BB Plus untuk cepat2 kasih hilang kulit ndaberapa cantik tu .

saya harap sepa punya masalah macam saya cakap cepat2 lah amal bb plus n sabun marine "

Anda jangan percaya . tapi guna dulu 😍 Baru tahu macam sis mieya.. guna aja... lepas guna.. wahhh suka aja..
semoga bermanfaat untuk semua :)

#stg
#bbpluscolagen
#marineessencebar
#themagicofparttime
#bizwitpleasure
#CATChampions
#askme0136002842

Tuesday, January 3, 2017

Kudis di kepala rawat dengan syampoo marine

KUDIS DI KEPALA ANAK DAH KERING DGN SHAMPOO ME 😍
3 HARI JE! 😘

zaman kanak2 anne pernah kena gak . masa tu belum ada yg nie lagi... Alhamdulillah.. Ikhtiar itu perlu.. pilihan kak Yan dalam testimoni nie pilihan bijak.
✔KUDIS DAH KERING
✔BAU HANYIR DH TAKDE
✔DAH HAMPIR SEMBUH
Alhamdulillah..syukur sgt Allah bg kesembuhan dgn ikhtiar rangkaian MARINE ESSENCE 👍👍 0136002842

#projekSTG
#theMagicOfPartTime
#Bizwithpleasure