Posts

Showing posts from 2017

Sleeping Mate Bio Velocity

Image
Lagi perkongsian #Bio_Velocity_Sleep_Mate & #Bio_Ever_Plus.. semoga bermaanfaat..

Terima kasih Tuhan..
Terima kasih kerana tersengaja berkenalan dengan produk2 5* Hai O ne..
Ungkapan yg tidak dapat digambarkan dengan kata2..😇😇😇

..BVSM & BIO EVER CREAM..

Saya ingin berkongsi kepada semua tentang testimoni BVSM & BIO EVER PLUS ne dari penggunaan adik sya sendiri.Sebelum tu ingin sya perkenalkan ini adalah adik karen,beliau mengalami lumpuh separuh badan(bahagian kiri) setelah terlibat dalam kemalangan jalan raya 2 tahun yang lalu,pendarahan di bahagian kepala yg teruk menyebabkan beliau terlantar selama setahun sebelum pembedahan dijalankan bagi memasang tengkorak palsu (Titanium).Selepas saja pembedahan berjaya keadaan beliau bertambah baik walaubagaimanapun ia tidaklah sebaik yg disangka kerana bagi pesakit lumpuh masalah membuang air besar tidak akan terkecuali namun Sejak mengalakkan adik dengan penggunaan BVSM ne setiap hari sya bertanya kepada mama mcm mn keadaan ad…

Cara hilangkan Jerawat dan Sinus

Image
JERAWAT HILANG, SINUS LESAP !!
sharing kisah cik Ilika.

Sejak tukar2 produk cuci muka, muka beliau naik jerawat. Bukan kecik2 besar2 . Lepas satu turun, naik yang lain pulak 😭😭

Lepas sebulan lebih beliau ikhtiar dengan sabun #MarineEssencebySTG
✅ Jerawat dah kecut.
✅Muka jadi cerah &
✅Paling best sekali, sinus pun tkde dah sbb top up skali ngan minum #minkaffe !!

Tahniah dik!!!
yakin nak berikhtiar..asbabnya allah sembuhkan.
Semoga bermanfaat buat uolls semua yg nk jadikan ia sbg alternatif
Cepat dapatkan stok marine essence 0136002842

#cantiksebelumraya
#raya2017

Projek Kurus Raya 2017 - Cara Nak kurus

#projekKURUSraya 2017 untuk #CATCHAMPIONS

Coach Known As Allod yg telah berjaya membuktikan set PKP menghilangkan 25kilogram berat badan beliau kini berbesar hati menerima anak murid yg mahu turut serta menurunkan berat badan sepanjang Ramadhan ini.

Dengan cara pengambilan PKP yg betul, cara pemakanan dan workout ringan, kini pendaftaran dibuka!!!!!!!

Program akan bermula 27/5/2017, dan pendaftaran akan ditutup selagi tempat masih ada.

SAPE NAK JOIN ANGKAT TGN
Whatsapp 0136002842 Agen Berdaftar

RM50, pendaftaran sebagai ahli dan anda bakal menerima:

1) Harga Promo produk2 PKP
2) Dimasukkan ke dlm Closed Group projek KURUS raya 2017
3) Bakal Dicoach menurunkan 10kilogram sepanjang sebulan

Daftar segera dgn agen #CATCHAMPIONS yg sah dan berdaftar❗️❗️❗️(elakkan mendaftar dari agen  PALSU)

DAFTAR SEKARANG❗️❗️❗️ whatsapp 0136002842
JANGAN KETINGGALAN❗️❗️❗️


VIEW VIDEO SAMPAI HABIS❗️
LIKE.KOMEN.SHARE❗️❗️❗️



#cdmCAT #projekSTG

Masalah kutu kepala dan kegatalan kepala

Image
Nak share pengalaman sendiri guna #syampoomarineessence

First #kutukepala
Bidadari anne ada kutu.. xtau mana dpt.. tgk #testi kutu boleh lari wehh. kepala anne pun jangkit gak.. mana xnyer dia tido nak berkepit ngan anne jer.. mujur beli harga ahli. murah.. dua hari jer guna   terus bersih.  rambut dia pun wangi..



senang nak urus rambut humaira..  kata cikgu taska dia.. tp memang betul pun.. tu masa dia rambut panjang..

Second #rambutgatal dan #gugur
Masalah yang #femes amat bagi isteri2 yang dah bersalin ada anak.. rambut asyik gugur jer.. gatal kepala pun yer.. alang2 ada #syampoome nie.. anne pun guna juga.. Alhamdulillah ada perubahn.. xgatal2.. rambut dah kurang gugur..

asbab syampoo marine essence.
yang nak cuba boleh cuba.. xcuba xtahu.. mcm anne.. hihii. anne guna sambil jual.. alang2 guna elok kite share lah kan..

sekian.. perkongsian anne.. #0136002842
#sayagunasayajual
#gunadapatbonus
#juallagiberganda

CELGYNIC GOLD Herba Maharaja Dinasti Ming

Image
CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)
((Produk baru yang di perkayakan : yg lama Celgynic))
Perkongsian Cdm Dr M. Salleh
.
Rahsia kehebatan Maharaja Dinasti Ming dengan amalan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guan Shen ( Ketua Pusat Microbiologi Negara China ), beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA ( Celgynic ). Pernah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.
.
Khasiatnya :
.
>> Meningkatkan prestasi kelelakian (saiz, lebih padat & padu ~ selepas pengambilan botol ke-2)
>> Meningkatkan nafsu
>> Memekat dan menambah air mani (sesuai utk yg ingin zuriat)
>> Memberi tenaga dan imuniti tubuh
>> Melegakan sakit pinggang dan lutut
>> Menurunkan kolesterol dalam darah (sakit jantung, tekanan darah)
>> Cepatkan proses baik pulih luka luar dan dalam
>> Kawal paras gula dalam darah
>> Cegah sakit kulit
>> Menghilangkan jeragat, jerawat & garis hal…

BV ALFALFA Tenaga Bio Velocity

BV ALFALFA 1 lagi produk 5* yg patut dicuba... Banyak sebab kenapa kita perlu mengambil Alfalfa dalam kehidupan seharian kita pada hari ni:
✔Menyahtoksid
✔Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
✔Mengalkalikan badan
✔Menghilangkan bau nafas
✔Mengurangkan haba badan yang berlebihan
✔Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen yang penting
.
Apa beza alfalfa di pasaran dengan Bio Velocity Alfalfa Concentrated?
.
Bio Velocity Alfalfa adalah unik dan satu-satunya produk alfalfa yang mempunyai "Tenaga Bio Velocity"
.
"Tenaga Bio Velocity" adalah tenaga tulen matahari.
.
Siapa sesuai minum?
-dewasa (1sudu,3kali sehari)
-kanak-kanak (sedikit saja,dicampur dalam susu atau jus buah-buahan)
-tidak sesuai untuk pesakit SLE
Cara guna BV Alfalfa 1)sebagai minuman
-bancuh 1sudu dengan air kosong
-Bio Velocity Alfalfa dicampur dalam juice dan tambah sedikit garam buluh
-resipi untuk kulit cantik & badan yang langsing
Perahan lemon + BVAlfalfa + madu =dimimum 3ka…

Bisnes RM50 sahaja

RM50 BUKAN MITOS
Dgn hanya bermodalkan RM50 sahabat dah boleh join business online seperti kami. Jom Join STG..pekerja swasta,student
pekerja kerajaan, suri rumah dan sesiapa saja yg berminat boleh join ... Manfaatkan cuti sekolah..
Bayar RM50 sahabat akan dapat. ■ Biz yg ada Mentor + Ilmu + Sistem
■ 3 Modul TBO mudah
■ Support Group 24/7
■ Biz on9 yg mengeratkan Silaturrahim
■ Biz yg sapa buat, Dia dapat
Paling penting...Sedia Nak belajar...Nak Berjaya...Baik Hati Dan Jujur.
Nak join Anne Tak?? boleh sangat2.. Mai Kita sama2 menambah nilai hidup untuk BIG WHY masing2.
Boleh Whatsapp Ke 0136002842

Ubati Penyakit Kencing Manis/Darah Tinggi dengan Garam Buluh

Image
Ubati Penyakit Kencing Manis/Darah Tinggi dengan Garam Buluh



Fungsi Garam Buluh
============================
✔Meneutralkan Asid dalam badan.
✔Meneutralkan bahan kimia dalam badan.
✔Membuang toksin dalam badan.
✔Membantu menyerap vitamin yang diambil dengan lebih berkesan.
✔Memberi lebih tenaga pada tubuh badan.
✔Membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.

============================
Cara Penggunaannya
============================
• Bancuh 1 peket Garam Buluh dengan 450ml air (Ukuran cawan mug). Jika terasa terlalu masin, tambahkan sedikit air. (Campur sahaja Jus Sunquick) sodapppp👍
• Sesuai dibancuh dengan semua jenis air kecuali air berkarbonat (Air bergas),minuman kordial & minuman keras.

Sukatan Penggunaan
• Bagi orang yg sihat 1 hingga 2 paket sehari.
• Bagi ahli sukan, 2 hingga 3 paket sehari.
• Bagi mereka yg menghidap DarahTinggi, Asma, Lelah, Semput, Angin Ahmar, MasalahTulang, Masalah Jantung & Masalah Buah Pinggang….1 paket sehari.
• Bagi penghidap Kencing m…

Jaminan Kejayaan Join Projek STG (Projek Duit Raya)

Pernah x ada PM tanya .....
" Apa jaminan untuk saya berjaya di STG? " Nak jawab apa , saya  jadi terfikir sejenak .

Cmni.... saya bagi sedikit pencerahan ......
Andaikan anda seorg pelajar dan nak dapat result bagus dalam periksa ...
Tentulah usaha sendiri kan?
Cikgu mmg mengajar , tapi pelajar lah yg kena ulangkaji kena usaha selalu .

So bila join STG pun samalah . Kalau kita nak berjaya usaha terletak pada tangan kita . Nak usaha dapat bonus 3 angka ke nak usaha dapat bonus 4 angka ke nak usaha dapat bonus 5 angka ?

Mentor mmg ada untuk guide sentiasa . Tapi anda lah kena usaha kena BUAT .

Kalau mmg nak menyimpan pastu x buat apa  , buatlah simpanan ASB... dapatlah 7% pada TAHUN HADAPAN 😂 .

Kalau anda jenis yg memang bersungguh2 nak ubah kehidupan dan ada RM 50 , pm lah .... saya ajar . Secara online .
Sebab inilah gaya STG .

Kalau STG ni gayanya main jumpa2 orang , saya pun x mau join 😂

ANDA LAH PENJAMIN KEJAYAAN ANDA BERSAMA #ProjekSTG..

#CATchampions
#2GAJIsebulan

Kerja gaji tak bertambah, cara tambah income

Image
This is reality.. Suka @ tak, ni lah keadaan sebahagian dr kita. Sedekad bekerja pun xdapat tukar ke income class yg baru..Zon selesa???
Benar-benar selesa???
Atau terpaksa selesa???
Atau buat-buat selesa???
Atau terseksa???NAK TUNGGU LAGI KE????Jom dapatkan berapa jumlah yg anda perlukan supaya sekurang2nya anda cukup belanja utk sebulan.Anda ingin lebihan wang RM 300? RM 500? RM 1000? RM 5000? Senang je..3 STEP ONLY!>> Sediakan rm50 untuk register ahli STG
>> Anne akan ajar anda dgn 3 modul bisnes online
>> Terus boleh start dpt side income setiap bulanYou should know n u shouldn't missed out....!!! Bisnes part time paling havoc sekarang ni, #projekSTG! Nak belajar? Meh ANNE ajar buat duit lebih. PM or ANNE 📲📩 www.wasap.my/60136002842 sblm kelas penuh...! #parttimejob 
#SKlegacy
#CATchampions #dreamdrivenbusiness #themagicofparttime

Cholesterol Shooter - Reduce Kolestrol

Image
SILA TOLONG VIRALKANNIE PENEMBAK TEPAT CHOLESTEROL🔫Orang perempuan memang suka sangat bab-bab pecahkan lemak atau selulit ni kan. Elok pula tu tengah viral pasal Cholesterol shooter Pills ni.  Apa tu?Happy sangat dapat Tembak🔫🔫Maunya tak happy segala lemak tepu kat perut kat peha kat lengan akhirnya dapat ditembak mati n dibuang oleh si "Celgynic" nie!Ada banyak lagi khasiat Celgynic Mutiara Hitam nie..Nak tau rahsianya... Meh PM laju2
ANNE 0136002842#projekSTG
#2GAJIsebulan
#businesswithpleasure 
#CATchampions
#themagicofparttime

Kelebihan Pad Bio Seleza

Image
🌸🌸BIO SELEZA PAD🌸🌸Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian, pad siang & pad malam ‘long & extra long’.Dengan BioSeleza, TIADA lagi masalah :❌keputihan, kekuningan, kehijauan!
❌haid tak stabil
❌vagina gatal2 & berbau
❌masalah hormon, sukar hamil
❌pening, kurang tenaga ketika haid atau pad BOCOR👉KELEBIHAN BIO SELEZA👈✅Mampu menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml)✅Mampu membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid✅Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah✅[TEKNOLOGI BV DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN👉KHAS UNTUK SIAPA????✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan…

Kenapa Perlu Guna BVSM (Bio Velocity Sleeping Mat)

Image
BVSM - pelapik tilam ajaib!! 10 SEBAB kenapa ANDA PERLU memiliki BVSM :1) Hanya tengok sahaja pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya2) Jimat tenaga elektrik sbb utk charge hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10 (Cahaya Dhuha)3) Just tidur sahaja, sakit2 semua hilang dan beransur pulih.Semudah itu4) Senang & Mudah dibawa ke mana2 sbb ianya ringan..5) Buang & Mengurangkan kesan radiasi dlm bdn. Semua org menggunakan handphone.
Handphone antara yang menyumbang radiasi tinggi.Oleh itu BVSM membantu membebaskan radiasi dlm badan.6) Kini, semua org menggunakan pelbagai gajet & alat komunikasi seperti komputer, ipad, tab yang juga pun mengundang radiasi..7) Hilangkan stress, menstabilkan emosi.8) Kebanyakan org susah nak tidur ataupun mengalami masalah insomnia.9) Kebanyakkan org letih, cepat penat dan kurang mendapat rehat yg berkualiti.10) Fenomena sekarang ramai yg mudah mendapat penyakit seperti gout,senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencin…

Penjimatan Elektrik Dengan Bio Seleza

Image
BIOSELEZA JIMATKAN BIL ELEKTRIK!!!!!!TERBAIK LA STATEMENT TU???BOLEH PERCAYA KE???Mungkin ada yg konpius dan x percaya sama sekali kan..cam ne pantiliner yg pmpuan duk pakai  hari2 tu boleh jimat letrik kann.mcm x masuk dek akal..KENAPA YE???Pad BIOSELEZA ni mempunyai BIO VEOCITY ENERGY  iaitu sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.Ia akan mengaktifkan molekul air dalam tubuh dan menghasilkan lebih oksigen dalam bentuk yang aktif.
Tenaga tu la yg mampu memberikan kesan kepada kuasa elektrik yang digunakan dirumah kita sendiri..sebabnya ada medan tenaga biologi yg membantu mengurangkan kuasa elektrik tu.Tepuk dada, tanya selera.. perlu ke guna pad BIOSELEZA ni kat umah????Sebarang pertanya boleh pm terus
0136002842#ProjekSTG
#BisnesOnline

RAHSIA KEKAL ANGGUN DAN SIHAT

Image
▶▶RAHSIA KEKAL ANGGUN DAN SIHAT◀◀MAMPUKAH ANDA MENGAMBIL SEHARI 1 KG SAYURAN HIJAU?? Atau....MAMPUKAH ANDA MAKAN SEHARI 35KG ANGGUR HIJAU??...mestilah mampu.....hanyaDengan sesudu BIO VELOCITY ALFALFA sudah memadai untuk menyamai khasiat seperti diatas ..HEBATKAN..Kenapa Alfalfa?
👉Mengurangkan tahap kolestrol...
👉Sangat berkesan dalam menyah toksid serta membersihkan darah..
👉 Memulihkan serta memperbaharui sel-sel badan...
👉 Merendahkan tekanan darah tinggi ..
👉 Menyeimbangkan hormon..
👉 Menyelesaikan masalah migrain..
👉 Ibarat tongkat ali dan kacip fatimah
👉 Pelengkap kesihatan menyeluruhWHATSAPP | TELEGRAM: 0136002842#ProjekSTG
#CATchampions
#businesswithpleasure

KULIT CANTIK FLAWLESS

Image
KALAU NAK CANTIK FLAWLESS MESTILAH DARI DALAMAN DULU. "Cantik didalam baru GOJES diluar"
.
BIAR BETOL HANYA MINUM-MINUM JER RAMAI DAH JADI GOJES!
.
💥 BB PLUS COLLAGEN adalah kolagen yang seimbang dan lengkap bersama kofaktor untuk kulit muka muda berseri.
.
💘Kulit wajah cerah dan berseri
✅ Kulit lebih anjal dan tegang
💘Kulit lebih halus dan gebu
✅ Kulit lebih lembab
💘Kulit lebih licin dan kurang garis halus dan kedutan
✅ Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
💘Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari
✅Kurangkan sakit sendi & lutut
💘Pulih rekahan tapak kaki
✅Rambut kering Menjadi bersinar
💘Memperbaiki kuku yg tidak sihatKolagen baik untuk kecantikkan luaran dan dalaman. Sesuai untuk lelaki dan wanita dan juga ibu hamil lebih daripada 5 bulan.💋Repair 💋Rebuild 💋 RenewWHATSAPP | TELEGRAM : 0136002842

Lipstik Gojes

Image
Nak Lipstick Gojes tak?Jom pakat try #lipstikcozuma. Mudah pakai. Calit je.
Lagipun  ada kolagen tau. Baik untuk bibir. Vitamin E dan  minyak bunga matahari pun ado.
Yang utama sekali, TANPA PLUMBUM!!!Bahaya tau plumbum. Logam berat macam dalam asap ekzos tu. Bahaya kan. Kita nak elak plumbum, di tambah plak dalam lipstick. So.elakkkan ya.Berminat pm inbox Anne 0136002842http://www.wasap.my/60136002842

KHAS UNTUK ORANG TIDAK MAKAN SAYUR

Image
ATTENTION TO ORG YG TAK MAKAN SAYUR..KHASIAT N'LICIOUS- Membantu mengurangkan kencing manis
- Mengurangkan level darah tinggi
- Membaiki masalah dalaman
- Meningkatkan immune badan
- Menambahkan vitamin semula jadi dalam badan
- Melancarkan peredaran darah
-Boosterkan metabolisme dan masalah hormonMinuman buahan campur dan sayuran.
Memang enzymes dari buahan dan sayuran kebanyakan memang paling bagus dari kebanyakan enzyme2 yang lain.Bayangkan, N'LICIOUS ni merupakan produk 118 in 1!
Kenapa 118?
Sebanyak 118 pati buahan dan sayuran telah disatukan dalam 1 produk yang berkhasiat dan bermutu tinggi..WHATSAPP | TELEGRAM
0136002842#nliciouse
#themagicofpartime

BV ALFALFA PENAWAR GOUT

Image
>>BV ALFALFA PENAWAR GOUT<<Dengan BV Alfalfa sgt mudah melegakan penyakit GOUT..ANTARA SIMPTON² KESAN PEMAKANAN BERASID!!!
Hushhh...bahaya tuuu..!!ANDA JUGA RISAU MENDERITA AKIBAT..
➡STROK
➡SAKIT SENDI / SAKIT OTOT
➡JANTUNG
➡DARAH TINGGI
➡GOUTJangan risau BV ALFALVA dapat membantu mengatasi masalah anda...Rawatan Alternatif Untuk Zaman Moden!!!!!🌿CIRI CIRI BIO VELOCITY ALFALFA..👉Pembersihan (detoks) toksid yg berkesan
👉Mengurangkan keasidan dalam badan
👉membantu memastikan peredaran darah yg sihat.
👉Dapat mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.
👉Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa Iebih cergas dan bertenaga.
👉Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.BIO VELOCITY ALFALFA akan membantu …

Masalah dan cara rawat batu karang

Image
BATU KARANG HILANG???
HANYA SEKOTAK " Consultan: 0136002842 AnneGaram Buluh Hai O " memang yang terbaik..🍚💯✅📢💗Kisahnya bermula sebulan sebelum bulan puasa tahun ni 2016. Rasa sengal di bahagian belakang.En. Zakaria CJ terus pergi check up di Klinik kesihatan Balakong. Di suruh buat x-ray di Klinik kesihatan Sg. Chua..x-ray confirm ada batu karang..satu besar & satu kecil di pundi kencing. Terus di minta buat susulan di Hospital Kajang..risau juga nak kena operate..masuk tiub ikut depan..dengan malunya lagi..dah tentu nurse yg akan kerjakan..kebetulan semasa menunggu jumpa doktor di sana beliau bersembang dengan seorang "hamba Allah" yang baru dikenali. Dia menceritakan pernah menghadapi masalah batu hempedu dan pengalamannya menggunakan garam buluh..selepas jumpa Doktor beliau balik & terfikir jika ianya boleh untuk batu hempedu kenapa tidak beliau cuba untuk masalahnya. Pertemuan dengan doktor pada  hari itu hanya untuk set appointment untuk buat scan…

Cara untuk cantik berseri dengan bbplus colagen

Image
Hai.. Nak Cantik Tak???Saya share testimoni Mis Mieya dari #sabah ba..."saya punya kulit jenis yang sensitive kalau kena panas , mungkin sebab saya kulit ala-ala puteri gituuu...Nov lepas saya bermandi manda sana sunway lagoon so saya alami sunburn yang mau cakap teruk nda jugak tapi kulit nampaklah terbakooo , pastu nampak tua , nampak nda kemas .. faham kan feel tu ?? 😅balik sabah sambung lagi mandi kolam . 😅
jadinyaa sunburn tu lambat mau hilang .Jadi saya guna Sabun Me untuk hilangkan jerawat pasir dimuka saya and BB Plus untuk cepat2 kasih hilang kulit ndaberapa cantik tu .saya harap sepa punya masalah macam saya cakap cepat2 lah amal bb plus n sabun marine "Anda jangan percaya . tapi guna dulu 😍 Baru tahu macam sis mieya.. guna aja... lepas guna.. wahhh suka aja..
semoga bermanfaat untuk semua :)#stg
#bbpluscolagen
#marineessencebar
#themagicofparttime
#bizwitpleasure
#CATChampions
#askme0136002842

Kudis di kepala rawat dengan syampoo marine

Image
KUDIS DI KEPALA ANAK DAH KERING DGN SHAMPOO ME 😍
3 HARI JE! 😘zaman kanak2 anne pernah kena gak . masa tu belum ada yg nie lagi... Alhamdulillah.. Ikhtiar itu perlu.. pilihan kak Yan dalam testimoni nie pilihan bijak.
✔KUDIS DAH KERING
✔BAU HANYIR DH TAKDE
✔DAH HAMPIR SEMBUH
Alhamdulillah..syukur sgt Allah bg kesembuhan dgn ikhtiar rangkaian MARINE ESSENCE 👍👍 0136002842#projekSTG
#theMagicOfPartTime
#Bizwithpleasure