Posts

Showing posts from November, 2016

Kurus selepas bersalin

Image
LEPAS BERSALIN, BODY DAH TAK CANTIK....LEPAS BERSALIN, BERAT DAH TAK LEH TURUN....Itulah yg Pn Rabiatul Adawiyah fikir sebelum ni. Mana taknya, 3 kali bersalin berat jd 56kg xleh nak turun.... Tapi rupanya lepas bersalin anak ke 4, BERAT TURUN KEPADA BERAT DOLU2 >>> 51KG!!!! ๐Ÿ˜ฑBukan sebab bersalin anak ke4, tapi sebab kalini berpantang beliau amik set kempis perut PKP.... Haaaa ....untung kan. Dah la murah, sedap, cepat pulak tu kesannya.....Meh cepat PM saya klu anda pun nak slim cepat mcm ni... November is ending. Saya bg harga murah2 je....  WA skrg ANN 0136002842#PKPbySTG #projekkempisperut
#kopikurus
#projekSTG
#letsuccessmakesthenoise
#catchampions‼️

Guna sabun sahaja dah cantik

Image
Makin berseri serta muda dari usia sebenar....Kredit to Maznih Nuraba...ni adalah testimoni kawan saya sendiri.......asalnya, dia  beli sekotak kopi, tu pun utk husbn katanya....last2 dia pun ikut sekali minum kopi ni....Lagi satu, dia tak pernah guna sabun pencuci muka lain sebelum ni...so, dia try sabun ME sebagai pencuci muka...hasilnya muka yg dulu kusam kini cantik berseri...Best kan....slim dan cantik berseri sekaligus....you all patut cuba taujom whatsapp anne tuk order..
jauh boleh poslaju jer..
0136002842

Keguguran Rambut merunsingkan

RISAUNYA RAMBUT GUGUR!!!! Sekali usap, segenggam rambut di tangan! ๐Ÿ˜ฑ
Sekali sikat, segumpal rambut tertanggal! ๐Ÿ˜ฑ
Sekali mandi, penuh toilet dgn rambut!!Stresss!!!! Lagi2 dah mula nampak botak!! Takkan kat rumah nak bertudung litup..... ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–Ramai wanita yg ade masalah macam ni terutama selepas bersalin, termasuklah saya.... Jgn risau! Guna je Marine Essence Shampoo... Bau wangi, murah, dan kesan sangat cepat!!!  Ini feedback kawan saya, Puan Wani yg juga menggunakannya utk mengatasi masalah keguguran rambut.  Setelah 3 hari menggunakannya, inilah feedback beliau>>> SHAMPOO TU BEST LA!!  Selebihnya, baca kat gmbr ye... ๐Ÿ˜Jgn risau2 lagi... Tak perlu habiskan duit lagi!  Guna je shampoo yg murah sgt ni, bukan rambut je tak gugur, tp siap tumbuhkan balik rambut n jadikan rambut lebih tebal n lembut? Tak percaya...? Beli la n guna sendiri..tengok camne ok... ๐Ÿ˜‰
#syampoountukrambutgugur
#whatsapp0136002842

Sabun Untuk Jerawat dan Chicken Pox

Image
SABUN ME BOLEH MERAWAT???
YG TERKINI MERAWAT PARUT CHICKEN POXJerawat lama pun hilang.. Adik2 yg ada masalah gini... meh pm akk.. kite sembang..
xcuba u olls xtahu.. mesti jenuh pkai sabun tu sabun nie.. pencuci tu pencuci nie.. masalah xlesai..pm jer akk anne kau nie ha.. 0136002842
....
Satu alternatif@kaedah rawatan hanya gunakan sabun Hijau@green soap...
Jangan tunggu!!!Pm/Wa 0136002842#SabunME
#ProjekSTG
#parutchickenpox
#parutjerawat
#jerawatnaik