Wednesday, October 26, 2016

Muka glowing dengan bbplus colagen

==}} Glowing and glowing

Jom glow glow kan kulit muka kita
Sehari sepaket
Kesan nya dalam masa 7 hari
Ada jugak yang inbox saya bagitau kesan dah nampak dalam 3 hari
Wow!!

Bukan kulit muka sahaja bertambah bersih, cerah dan tampak muda
Malah sel-sel kulit mati pada anggota badan kita pun boleh direpair
Kulit kasar boleh bertukar jadi lebih halus dan mulus

Lagi best
Dah tak perlu make-up tebal-tebal untuk cover segala parut kat muka
Sebabnya BBPlus ni boleh pulihkan semuanya secara natural
So jadi la "natural beauty"
Jimat duit beli make-up kan..

Bagi ibu-ibu yang sedang menyusukan baby, BBPlus kolagen dianggap sebagai milk booster bagi mereka yang kekurangan susu badan. So ada di kalangan anda yang dah cuba bermacam produk supplement untuk tambahkan susu badan, highly recommended to consume this collagen.

So pm/watsapp/sms 0136002842

#collagen #skincare #bbpluskolagen

Wednesday, October 19, 2016

Selamat Tinggal Jerawat Batu

📌📌SELAMAT TINGGAL JERAWAT BATU📌📌

Jerawat batu yang dulunya besar, sakit, bernanah bercampur darah erkk....memang sakit....kini sudah malu untuk hinggap dimuka ku...

Bermacam² produk kecantikan silih berganti sudah saya guna tapi hasilnya sangat mengecewakan...jerawat makin bertambah adalah...

Alhamdulillah syukur....saya bertemu dengan produk ini #BBplusCollagen sememangnya terbaik...
Kesan pengambilan BBplus selama 3 Bulan secara konsisten ini lah hasilnya...👍👍👍
>>credit to Hafizah Kaydee<<

Macam mane nk dapatkan nya??
📲 or 💌 Anne 013-6002842

#projekSTG
#rm6jutasebulan
#dreamdrivenbusiness
#2GAJIsebulan
#letsuccessmakesthenoise
#CATchampions

Tuesday, October 4, 2016

BVSM BIO VELOCITY SLEEPMATE

RAMAI SANGAT YANG PM SAYA BERTANYA ~ APA SEBENARNYA BVSM NI??? Hari-hari ada testimonial yang best-best~

Bio Velocity Sleepmate adalah pelapik tilam yang :

● pertama di dunia dan di Malaysia
● di suntik/ di sembur garam laut dalam
● di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan

Kajian selama 20 tahun - BVSM hasil kajian saintis Jerman ,garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?

● rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China.
● garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam
● gangguan makhluk halus ,penawar racun.

Di adun dalam bentuk Bio Velocity - kelajuan gelombang yang berupaya mennembusi badan manusia - bergetar bertindak dgn molikul air dalam badan-ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba -terhasil oksigen.

Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak - darah lancar seluruh badan

Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres dgn izinNya- hormon balance,renewal sel berlaku sbb tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA SLEEPMATE ?

● sebab masa tidurlah renewal sel berlaku- tapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM bantu anda untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dgn maksima yg mungkin
● otak dapat berehat dari sebarang emosi,interaksi dan membuat keputusan
● tidur yg lena dgn sleepmate akan pulihkan aura -rasa happy

RAMAI YANG SUDAH SEMBUH DARI SAKIT KRONIK YG DI TANGGUNG BERTAHUN

● senggugut,
● stroke
● slipdisc
● migraine
● tekakan perasaan
● gila / sakit jiwa
● insomia
● darah tinggi
● koma sbb otak kecut
● asma dan apa saja masalah kesihatn

CUMA PERLU TIDUR JERRR
● tidur dgn BVSM bagi yg belum sakit In Shaa Allah dapat elakan sakit jantung dan stroke

Bila dah mula bersama BVSM:

~ada yg cepat rasa kesannya
~ada yg lambat rasa
~ada yg kata terus rasa nak muntah
~ada yg kata lega kak ...1st night tidur...subhanallah sedapnyerrr tidur..ringannyerr badan
~ada yg rasa..kakak masalah tulang belakang saya ....masih rasa sampai sekarang w/pun kurang
~ada yg kata...tulang blkg saya dah okkk....alhamdulillah
~ada yg kata kak saya muntah2!!
~ada yg kata kakk malam tadi saya mimpi teruk dan takuttt!!
~ada yg kata kak saya tak boleh tidur malam tadi
~ada yg kata kak saya dah bertahun tak boleh tidur.... mlm tadi saya tidur lena !!
~ada yang kata kak masalah kronik saya selama 6 tahun bagai di buang terus

apapun...cara kerja BVSM

~ membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
~detox
~baiki
~pulih

BERAPA LAMA????...inilah yg anda kena tahu!!

~ada yg badan dah ada macam2!! (berkarat dalam badan kita tak tahu...ingatkan diri saya juga)
~ada yg problem saraf
~ada yg lemakkkk banykkkkk!!
~ada yg sel dah lembab!!
~ada yg air sgt kurang...(dlm badan kemarau!!)

so..apa yg berlaku pada body dan perasaan anda bila BERSAMA BVSM..bergantung kpd sistem badan masing2!!

TIPS:..berdasarkan banyak pengalaman...macam2 ada..ramai yg dapat manafaat segera dalam masa 3 hari.... walaupun tempoh penyembuhan biasanya 21 hari.. Jadi dalam masa 21 hari tu, anda sabar, bersangka baik, teruskan tidur di atasnya, minum air mineral 10-15 gelas sehari & minta doa sungguh2 kepada Allah swt

**** Untuk kes-kes mistik - sila dapatkan khidmat nasihat dan cara rawatan dari Smart Tycoon Well Trained Consultants

JIKA ANDA SAYANG KESIHATAN ANDA!!!! TIDAK RUGI ANDA MENGELUARKAN SEDIKIT DUIT UNTUK MENCUBANYAAAAA!!!

Tnggu apa lagi!!! AYUH DAPATKAN 1 BVSM UNTUK ANDA DAN KELUARGA ANDA!!!!!
TAK SALAH MELABUR UTK KESIHATAN DIRI & KELUARGA

Whatsapp 0136002842

Monday, October 3, 2016

CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)

CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)
((Produk baru yang di perkayakan : yg lama Celgynic))
Perkongsian Cdm Dr M. Salleh
.
Rahsia kehebatan Maharaja Dinasti Ming dengan amalan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guan Shen ( Ketua Pusat Microbiologi Negara China ), beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA ( Celgynic ). Pernah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.
.
Khasiatnya :
.
>> Meningkatkan prestasi kelelakian (saiz, lebih padat & padu ~ selepas pengambilan botol ke-2)
>> Meningkatkan nafsu
>> Memekat dan menambah air mani (sesuai utk yg ingin zuriat)
>> Memberi tenaga dan imuniti tubuh
>> Melegakan sakit pinggang dan lutut
>> Menurunkan kolesterol dalam darah (sakit jantung, tekanan darah)
>> Cepatkan proses baik pulih luka luar dan dalam
>> Kawal paras gula dalam darah
>> Cegah sakit kulit
>> Menghilangkan jeragat, jerawat & garis halus kedutan
>> Kulit muka 'glow', liang roma mengecil
>> Mengelakkan rambut gugur dan melebatkan rambut
>> Meningkatkan daya ingatan
>> Anti kanser dan ketumbuhan
.
Dapat anugerah sb ia 'the highest cholesterol shooter'
.
Kandungan celgynic gold ni ada beberapa herba yg terbaik:
.
1. Telur ayam Gallus gallus domesticus (ayam berkulit hitam, daging hitam, tulang hitam cuma bulunya berbulu putih) ini di masak (di proses) selama 14jam utk mnghasilkn lecithin
2. American ginseng - metabolisme tinggi utk improve blood flow
3. Cordycep -  bgus utk seks lelaki
4. Duzong -  saraf, tulang, parkinson

Cara pengambilan :
.
Umur 36 thn ke atas 4 biji pagi dan 4 biji petang
Umur 36 thn ke bawah 2 biji pagi dan 2 biji petang
Pesakit Jantung 6 biji pagi dan 6 biji petang
.
Antara testimonial ~ En Atan Pomen- Sungai Udang, Klang
Jari tangan putus bila bonet kereta jatuh tertutup semasa bekerja. Basuh jari tu dengan Miutan, pecahkan Celgynic sapu di jari tu dan kemudian di balut dengan 'salotape'. Alhamdulillah bercantum semua tanpa parut...
.

Hubungi Anne 0136002842
Harga : Murahhhh... Sebotol ada 120 biji
Semenanjung RM153 (Harga Ahli RM128)
Sabah Sarawak RM155 (Harga Ahli RM130)