Posts

Showing posts from October, 2016

Muka glowing dengan bbplus colagen

Image
==}} Glowing and glowingJom glow glow kan kulit muka kita
Sehari sepaket
Kesan nya dalam masa 7 hari
Ada jugak yang inbox saya bagitau kesan dah nampak dalam 3 hari
Wow!!Bukan kulit muka sahaja bertambah bersih, cerah dan tampak muda
Malah sel-sel kulit mati pada anggota badan kita pun boleh direpair
Kulit kasar boleh bertukar jadi lebih halus dan mulusLagi best
Dah tak perlu make-up tebal-tebal untuk cover segala parut kat muka
Sebabnya BBPlus ni boleh pulihkan semuanya secara natural
So jadi la "natural beauty"
Jimat duit beli make-up kan..Bagi ibu-ibu yang sedang menyusukan baby, BBPlus kolagen dianggap sebagai milk booster bagi mereka yang kekurangan susu badan. So ada di kalangan anda yang dah cuba bermacam produk supplement untuk tambahkan susu badan, highly recommended to consume this collagen.So pm/watsapp/sms 0136002842 #collagen #skincare #bbpluskolagen

Selamat Tinggal Jerawat Batu

Image
๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒSELAMAT TINGGAL JERAWAT BATU๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒJerawat batu yang dulunya besar, sakit, bernanah bercampur darah erkk....memang sakit....kini sudah malu untuk hinggap dimuka ku...Bermacam² produk kecantikan silih berganti sudah saya guna tapi hasilnya sangat mengecewakan...jerawat makin bertambah adalah...Alhamdulillah syukur....saya bertemu dengan produk ini #BBplusCollagen sememangnya terbaik...
Kesan pengambilan BBplus selama 3 Bulan secara konsisten ini lah hasilnya...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
>>credit to Hafizah Kaydee<<Macam mane nk dapatkan nya??
๐Ÿ“ฒ or ๐Ÿ’Œ Anne 013-6002842#projekSTG
#rm6jutasebulan
#dreamdrivenbusiness
#2GAJIsebulan
#letsuccessmakesthenoise
#CATchampions

BVSM BIO VELOCITY SLEEPMATE

Image
RAMAI SANGAT YANG PM SAYA BERTANYA ~ APA SEBENARNYA BVSM NI??? Hari-hari ada testimonial yang best-best~Bio Velocity Sleepmate adalah pelapik tilam yang :● pertama di dunia dan di Malaysia
● di suntik/ di sembur garam laut dalam
● di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatanKajian selama 20 tahun - BVSM hasil kajian saintis Jerman ,garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.KENAPA GARAM ?● rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China.
● garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam
● gangguan makhluk halus ,penawar racun.Di adun dalam bentuk Bio Velocity - kelajuan gelombang yang berupaya mennembusi badan manusia - bergetar bertindak dgn molikul air dalam badan-ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba -terhasil oksigen.Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga laru…

CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)

CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)
((Produk baru yang di perkayakan : yg lama Celgynic))
Perkongsian Cdm Dr M. Salleh
.
Rahsia kehebatan Maharaja Dinasti Ming dengan amalan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guan Shen ( Ketua Pusat Microbiologi Negara China ), beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA ( Celgynic ). Pernah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.
.
Khasiatnya :
.
>> Meningkatkan prestasi kelelakian (saiz, lebih padat & padu ~ selepas pengambilan botol ke-2)
>> Meningkatkan nafsu
>> Memekat dan menambah air mani (sesuai utk yg ingin zuriat)
>> Memberi tenaga dan imuniti tubuh
>> Melegakan sakit pinggang dan lutut
>> Menurunkan kolesterol dalam darah (sakit jantung, tekanan darah)
>> Cepatkan proses baik pulih luka luar dan dalam
>> Kawal paras gula dalam darah
>> Cegah sakit kulit
>> Menghilangkan jeragat, jerawat & garis h…