Posts

Showing posts from September, 2016

EZI CLEAN LAUNDRY SABUN CUCIAN BAJU

Image
Rutin seorang wanita...Adakah anda surirumah?
Adakah anda seorang yang bekerjaya?
Pasti tanggungjawab tidak lari terhadap keluarga walau penat mcmana pun...bersyukur menjadi seorang WANITA kan.EZICLEAN boleh membantu meringankan beban mencuci pakaian. Saya pengguna tegar EZICLEAN kerana ia mudah, baju bersih, tidak perlu menyental sakan dan yang saya suka...tangan saya tidak lagi alah dek bhn peluntur berlebihn.
Muaahhhh bkali2 pada #EZICLEAN😘😘😘😘😘Pm@whatsapp
Anne 0136002842#EZICLEAN

SET RANGKAIAN MARINE ESSENCE

Image
Berita BAIK!!!! Anda Ingin..
TERLAJAK WANGI!!
TERLAJAK SEGAR!!!
TERLAJAK LEMBUT!!!




Sharing is caring. .

Rangkaian Marine Essence terdiri dari Sabun bar , Shampoo , body wash & ubat gigi. .

Ramai yang dah guna dan sangat berbaloi-baloi sbb sume bhn semulajadi ..kulit lbh cerah, lembut & segar..wanginya mmg dah cukup buat semua  jatuh cinta & dah tak pilih yang lain..
Jom tengok Apa Yang BEST sangat tu???

Inshaallah Sabun ini TERBUKTI BERKESAN Untuk

MENCEGAH,MERAWAT,MEMULIHKAN:-

✔ Utk kulit-kulit yang bermasalah

✔ Jerawat Badan

✔ Kulit Berjeragat

✔ Ketiak/badan Berbau

✔ Ketiak Hitam atau Celah2 Leher atau Paha

✔ Eczema

✔ Tumit kaki pecah

✔ Parut kudis/jerawat pada badan dan muka

✔ Sangat Bagus utk kulit sensitif

✔ Selamat utk kegunaan baby

✔ boleh di pakai seisi rumah(Sekeluarga)

✔ Sangat sesuai di gunakan dimuka

✔ Sangat sesuai di gunakan diseluruh badan

✔ Sangat sesuai di gunakan dibahagian pelipat leher, betis,bawah ketiak lengan dan siku,celah-celah jari kaki dan tangan, c…

BB PLUSKOLAGEN UNTUK IBU MENGANDUNG & BERPANTANG

Image
Kredit kpd Naura Auni yang berpeluang berchatting dengan sis Mazni. Mazlin yang baru 2 bulan bersalin secara c-sec. Sempat beliau sharekan pengalaman menggunakan BB Plus ketika mengandung dan berpantang anak kedua. Alhamdulillah luka pembedahan pulih dlm tempoh seminggu. Apa yg org bersalin melalui c-sec takutkan ialah batuk. Sis Maznia sangat berpuashati kerana BB Plus sgt membantu. Inilah apa yang beliau alami selepas menggunakan BB Plus Collagen:



BAGAIMANA BB PLUS MEMBANTU IBU MENGANDUNG

Memastikan wajah kekal berseri dan mengurangkan kesan2 alah mengandung pada kulit seperti jerawat halus, jeragat etcMengatasi masalah kulit kering ketika mengandung terutama di bahagian tumit.Membantu mengurangkan ‘stretch mark’ selepas bersalinMembantu perut agar lebih pejal selepas bersalin. Mengurangkan kesan geleber. Oleh itu, memudahkan ibu2 mengempiskan perut kembali

BAGAIMANA BB PLUS MEMBANTU IBU YANG SEDANG BERPANTANG

Membanyakkan dan memekatkan susu ibuMenghilangkan ‘stretch mark’ dengan lebi…

PAD BIO SELEZA FEMININE PAD TUALA WANITA

Image
MEMPERKENALKAN BIO SELEZA FEMININE PAD TUALA WANITA BAHARU YANG BERTEKNOLOGI TINGGI UNTUK MENJAGA KESIHATAN BAHAGIAN SULIT.


Bio Seleza Feminine Pad Barisan produk Bio Seleza Feminine Pad "Satu-satunya set tuala wanita dan pantyliner yang dicipta untuk wanita moden yang sentiasa aktif dan mementingkan kesihatan bahagian sulit."  

Apa Itu Bio Seleza Feminine Pad?

Bio Seleza Feminine Pad mengandungi FIR, BV, Nano Perak dan Ion Negatif

Bio Seleza Feminine Pad adalah hasil gabungan Teknologi Bio Velocity Eksklusif dari Korea dan Cip hasil penyelidikan yang menggabungkan Sinar Inframerah Jauh (FIR), Ion Negatif dan Nano Silver.

BIO VELOCITY (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.

4 kesan kebaikan utama BIO VELOCITY:

Kesan Anti-BakteriaMengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisma tubuhMeningkatkan sistem pertahanan badan melaw…

BB PLUS COLAGEN

Image
Penuaaan merosakkan kolagen dan seterusnya merosakkan kulit
Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul,sendi dan lutut.

Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibrolas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.

Mengapa BB Plus Colagen?
BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggii. Kolagen ikan dikelaskan sebagai kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin y…

TABLET GARLIC (Hai-O Garlic)

Image
Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, pada masa yang sama menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan, serta mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih. Bawang putih mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk:

33 jenis sulfida17 jenis asid aminomineral termasuk germaniumkalsiumbesikaliummagnesiumseleniumzinkpelbagai vitamin seperti vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya
Ia amat berguna untuk melawan kolestrol dalam badan dengan membekalkan kolestrol baik (HDL) dan menurunkan kolestrol tidak baik (LDL) serta mengurangkan trigliserida. Hai-O Garlic tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.


SOAL JAWAB

Apakah kesan bawang putih?
Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman dan melegakan keradangan dan mencegah mutasi se…

Mineral Coffee (Min Kaffe) Kempiskan Perut

Image
Apa yang istimewa sangat dengan mineral coffee ni???

Dulu sebelum saya kenal kopi ni, saya pun tertanya-tanya apa yang istimewa sangat dengan kopi ni sehingga boleh laku di pasaran sekarang. Tapi setelah dah mencuba minum kopi ni...wahhh memang ternyata kopi ni rasanya lagi urmm!!! dan yang paling best kopi ni memang banyak memberi kesan kepada seluruh badan kita disamping khasiat-khasiatnya yang cukup istimewa.

So before we go further, saya perkenalkan dulu serba sedikit pasal mineral coffee ni. Mineral coffee ni merupakan satu-satunya kopi segera TANPA GULA, KOLESTROL & BAHAN PENGAWET. Namun rasanya tetap lazat diminum dengan aromanya yang wangi. Kesannya anda boleh rasa sendiri setelah meminum kopi ini.



KEUNIKKAN MINERAL COFFEE

Mineral coffee adalah minuman kopi yang diformulasikan dengan adunan biji kopi Robusta dan Garam Buluh Organik semulajadi Korea untuk menghasilkan minuman kopi yang enak dan kaya dengan garam mineral yang diperlukan tubuh.

Mineral coffee semakin dikenali …

The Magic Of Part Time & PROJEK STG

"The Magic Of Part Time" & PROJEK STG

~Ada yang dapat bonus separuh gaji!
~Ada yang dapat bonus sama gaji!
~Ada yang dapat bonus 2 kali gaji!
~Ada yang dapat bonus 5 kali gaji!
~Ada yang dapat bonus 10 kali gaji!
~Ada yang dapat bonus seperti gaji CEO bank!

Alhamdulillah...memang tak tipu!!!

Apa tu Projek STG????

Projek STG ni memang takde risiko...
kami memang coaching sehingga protege boleh jadi cikgu biz online....

Dengan hanya bermula dengan RM50...
RM50 tu bukan yuran tuisyen, tapi utk daftarkan membership..
so coaching dan tuisyen biz online tu = FREE! Bestkan...!!!

Modul online ni mendedahkan formula,
teknik dan strategi efektif THE MAGIC OF PART TIME" through sistem STG yg menjalankan perniagaan online melalui FACEBOOK dari KESELESAAN d rumah! ..

Yang berdaftar tu anda layak utk menerima modul tuisyen biznes online PERCUMA dari mentor2 dan ticer2 yang awesome tak lokek ilmu


PM/Whatsapp: Anne 013-6002842

#PROJEKSTG
#THEMAGICOFPARTIME

BONUS SETIAP BULAN dengan STG

Image
Dapat BONUS SETIAP BULAN....????

LuarBiasa tu...!!!
macam mana tu..

ha...ha... Inilah yang TERBAIK dengan STG

Alhamdulillah....
Sejak mengikuti #TuisyenBiznesOnline via #ProjekSTG
Setiap bulan tidak pernah 'missed' dapat Bonus $$$$ ni...
Dulu2 setiap tahun tunggu bonus ni awal ke hujung tahun baru merasa..
Tapiii dengan STG ni setiap bulan masuuukkk...
macam dapat gaji 2x plaknye setiap bulan... ini antara kata-kata penerima bonus setiap bulan

Asalkan kita rajin &  istiqomah..
Pasti akan berjaya...
Bukan cakap kosong tau...
tapi RAMAI TERBUKTI BERJAYA...!!!!
Tested &  Proven

Ingin tahu FORMULA kami..???

Jangan tunggu lagi...
Inilah masa yang sesuai...!!!

#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime


Apa itu Mineral Kopi atau Min Kaffe

Image
Apa itu Kopi Garam Buluh atau pun juga dikenali sebagai Mineral Kopi?

Aroma istimewa Hai-O Mineral Kopi berasal daripada bijian Kopi Robusta dan Garam Buluh Organik semulajadi dari Korea yang meningkatkan nilai nutrisi kopi ini. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti Magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan Kalsium.


Apa keistimewaan Mineral Kopi sehingga stok kopi mendapat permintaan paling Tinggi


ANTIPENUAAN - agen antioksida yang baik.MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain.MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi.Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. Memberi TENAGA …

Bisnes The Magic Of Parttime

Image
Assalamualaikum semua...
Permulaan yang baik untuk hari yang baik...

Perkongsian pertama Anne untuk permulaan bisnes THE MAGIC OF PART TIME.
Apa tu yer?
Apapun semoga perkongsiaan Anne disini dapat dimanfaatkan bagi mereka yang sedang mencari peluang dan belum diberi peluang. Kita sama-sama cari peluang dan cipta peluang.

Kita bermula dari ZERO atau NOTHING to SOMETHING and EVERYTHING..
Jom sama-sama BERMULA

BISNES DENGAN TUISYEN FREE???

Pernah dengar? Anne pun tak pernah..
Tapi sekarang... DAH TAHU DAH

Apa tu Bisness Tuisyen FREE
Online sahaja
Masa FLEXIBLE
Tak perlu kemana-mana
Sambil baring pun boleh
Banyak masa besama yang tersayang.

Anne suka yang nie... Sebab ONLINE JER..

Janji ada RM50

RM50 tak banyak pun zaman sekarang nie..

Kalau ada ANNE terangkan nanti..

Boleh whatsapp ANNE ke 013-6002842

#;ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#gaji2kalisebulan
#RM1000seminggu