Thursday, September 29, 2016

EZI CLEAN LAUNDRY SABUN CUCIAN BAJU

Rutin seorang wanita...

Adakah anda surirumah?
Adakah anda seorang yang bekerjaya?
Pasti tanggungjawab tidak lari terhadap keluarga walau penat mcmana pun...bersyukur menjadi seorang WANITA kan.

EZICLEAN boleh membantu meringankan beban mencuci pakaian. Saya pengguna tegar EZICLEAN kerana ia mudah, baju bersih, tidak perlu menyental sakan dan yang saya suka...tangan saya tidak lagi alah dek bhn peluntur berlebihn.
Muaahhhh bkali2 pada #EZICLEAN😘😘😘😘😘

Pm@whatsapp
Anne 0136002842

#EZICLEAN

Friday, September 23, 2016

SET RANGKAIAN MARINE ESSENCE

Berita BAIK!!!! Anda Ingin..

TERLAJAK WANGI!!

TERLAJAK SEGAR!!!

TERLAJAK LEMBUT!!!




Sharing is caring. .

Rangkaian Marine Essence terdiri dari Sabun bar , Shampoo , body wash & ubat gigi. .

Ramai yang dah guna dan sangat berbaloi-baloi sbb sume bhn semulajadi ..kulit lbh cerah, lembut & segar..wanginya mmg dah cukup buat semua  jatuh cinta & dah tak pilih yang lain..
Jom tengok Apa Yang BEST sangat tu???

Inshaallah Sabun ini TERBUKTI BERKESAN Untuk

MENCEGAH,MERAWAT,MEMULIHKAN:-

✔ Utk kulit-kulit yang bermasalah

✔ Jerawat Badan

✔ Kulit Berjeragat

✔ Ketiak/badan Berbau

✔ Ketiak Hitam atau Celah2 Leher atau Paha

✔ Eczema

✔ Tumit kaki pecah

✔ Parut kudis/jerawat pada badan dan muka

✔ Sangat Bagus utk kulit sensitif

✔ Selamat utk kegunaan baby

✔ boleh di pakai seisi rumah(Sekeluarga)

✔ Sangat sesuai di gunakan dimuka

✔ Sangat sesuai di gunakan diseluruh badan

✔ Sangat sesuai di gunakan dibahagian pelipat leher, betis,bawah ketiak lengan dan siku,celah-celah jari kaki dan tangan, celah-celah kelengkang


Shampoo MARINE ESSENCE :
  • Bantu hilang bau hapak rambut
  • Bantu Hilang gatal kepala
  • Bantu hapuskan kelumumur.
  • Bantu Masalah Kurang rambut gugur
  • Malah rambut jadi lembut
  • Rambut jadi hitam berkilau dan bertambah lebat..


Pokoknya dr hujung rambut hingga hujung kaki kita mandi GARAM..Kajian mengatakn melakukan penyembuhan dengan air garam setiap hari dapat membantu untuk menghilangkan energi negatif ini dari tubuh kita.

Perawatan air garam terutama harus dilakukan ketika seseorang mengalami gejala-gejala seperti:

  • Lesu
  • Berkurangnya ketepatan/ kesigapan
  • Ketidakmampuan untuk berpikir
  • Pemikiran berlebih terutama ketika pemikiran-pemikiran tersebut bersifat negatif
  • Marah atau emosi ekstrim lainnya
  • Stress/ ketegangan
  • Segala bentuk penyakit fisik


Pada saat kita mengalami salah satu dari gejala-gejala di atas, kita berada dalam kondisi yang lemah secara fisik, mental atau spiritual..


Alhamdulillah. ..

Saya sudah, mereka pun sudah..ANDA ???

Jom kita bertukar kpd mandian TERAPI GARAM Rangkaian Marine Essence!! Mmg puas hati.. Jom cuba.....!!

Terima kasih Ya Allah


#Produkkecantikkan
#produkkesihatan
#syampooME
#sabunketiak
#marineessence


TESTIMONI PENGGUNA





HUBUNGI ANNE UNTUK PERTANYAAN LANJUT
013-6002842

NAK JOIN PROJEK STG PUN BOLEH

Thursday, September 22, 2016

BB PLUSKOLAGEN UNTUK IBU MENGANDUNG & BERPANTANG

Kredit kpd Naura Auni yang berpeluang berchatting dengan sis Mazni. Mazlin yang baru 2 bulan bersalin secara c-sec. Sempat beliau sharekan pengalaman menggunakan BB Plus ketika mengandung dan berpantang anak kedua. Alhamdulillah luka pembedahan pulih dlm tempoh seminggu. Apa yg org bersalin melalui c-sec takutkan ialah batuk. Sis Maznia sangat berpuashati kerana BB Plus sgt membantu. Inilah apa yang beliau alami selepas menggunakan BB Plus Collagen:



BAGAIMANA BB PLUS MEMBANTU IBU MENGANDUNG

  • Memastikan wajah kekal berseri dan mengurangkan kesan2 alah 
  • mengandung pada kulit seperti jerawat halus, jeragat etc
  • Mengatasi masalah kulit kering ketika mengandung terutama di 
  • bahagian tumit.
  • Membantu mengurangkan ‘stretch mark’ selepas bersalin
  • Membantu perut agar lebih pejal selepas bersalin. 
  • Mengurangkan kesan geleber. Oleh itu, memudahkan ibu2 mengempiskan perut kembali


BAGAIMANA BB PLUS MEMBANTU IBU YANG SEDANG BERPANTANG

  • Membanyakkan dan memekatkan susu ibu
  • Menghilangkan ‘stretch mark’ dengan lebih cepat
  • Menganjalkan dan memejalkan bahagian badan yang lembik selepas bersalin 
  • Menjaga bentuk payudara walaupun menyusukan bayi
  • Memberikan wajah yang berseri dari ketika masih dalam pantang 
  • Mencantikkan dan melembapkan kulit pada seluruh badan terutama pada sesetengah bahagian yang menjadi lebih kasar selepas bersalin
  • Membantu mencerahkan bahagian badan yang menjadi gelap selepas bersalin

JANGAN PERCAYA! TAPI CUBALAH SENDIRI...

Hubungi Anne Tuk dapatkan BB Plus Kolagen. Kolagen Terbaik Pilihan Wanita Bijak
013-6002842

PAD BIO SELEZA FEMININE PAD TUALA WANITA

MEMPERKENALKAN BIO SELEZA FEMININE PAD TUALA WANITA BAHARU YANG BERTEKNOLOGI TINGGI UNTUK MENJAGA KESIHATAN BAHAGIAN SULIT.



Bio Seleza Feminine Pad
Barisan produk Bio Seleza Feminine Pad
"Satu-satunya set tuala wanita dan pantyliner yang dicipta untuk wanita moden yang sentiasa aktif dan mementingkan kesihatan bahagian sulit."  


Apa Itu Bio Seleza Feminine Pad?


Bio Seleza Feminine Pad mengandungi FIR, BV, Nano Perak dan Ion Negatif

Bio Seleza Feminine Pad adalah hasil gabungan Teknologi Bio Velocity Eksklusif dari Korea dan Cip hasil penyelidikan yang menggabungkan Sinar Inframerah Jauh (FIR), Ion Negatif dan Nano Silver.

BIO VELOCITY (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.

4 kesan kebaikan utama BIO VELOCITY:

  • Kesan Anti-Bakteria
  • Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisma tubuh
  • Meningkatkan sistem pertahanan badan melawan sel kanser dan jangkitan kuman
  • Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi  



  • SINAR INFRARED JAUH (FIR) berfungsi melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisma.
  • ION NEGATIF berfungsi untuk membunuh kuman pada organ intik wanita, menghilangkan bau serta membantu keseimbangan hormon. Ion Negatif dalam Bio Seleza membasmi kuman
  • NANO PERAK berfungsi membasmi 99.99% kuman dan menyingkirkan bau kurang enak pada bahagian sulit wanita.
  • Nano Perak dalam Bio Seleza membunuh kuman punca penyakit


Perbandingan diantara tuala wanita berjenama biasa dengan Bio Seleza Feminine Pad. 

Tuala wanita jenama biasa menggunakan bahan mentah yang dikitar semula dan tidak berkualiti serta mengancam kesihatan. Manakala bahan-bahan yang digunakan untuk membuat Bio Seleza Feminine Pad adalah terdiri daripada bahan-bahan yang berkualiti, bersih serta selamat untuk kesihatan.

Perbandingan kadar penyerapan diantara Bio Seleza Feminine Pad dan jenama lain.


Bio Seleza mempunyai kadar penyerapan paling baik berbanding pad biasa
Perbezaan kadar penyerapan yang amat ketara diantara Bio Seleza Feminine Pad dan tuala wanita berjenama biasa. Setelah 50 ml dituang, tiada kesan serapan semula, kebocoran atau kelembapan pada jenama Bio Seleza Feminine Pad.

Kelebihan memakai Bio Seleza Feminine Pad

(+) Fungsi pembasmian bakteria
(+) Fungsi penyahbauan
(+) Menyelaras fungsi fisiologi tubuh badan
(+) Melegakan masalah sakit puan
(+) Mencegah pertumbuhan sel kanser


Jom Bertukar Ke PAD BIO SELEZA FEMININE PAD TUALA WANITA

HUBUNGI ANNE UNTUK KONSULTANSI
013-6002842 
#TheMagicOf PartTime

BB PLUS COLAGEN


Penuaaan merosakkan kolagen dan seterusnya merosakkan kulit
Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul,sendi dan lutut.

Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibrolas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.

Mengapa BB Plus Colagen?
BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggii. Kolagen ikan dikelaskan sebagai kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.

Bagaimana BB Plus Colagen Bertindak?
Mod tiga tindakan:
1. Memulih - Menggalakkan pembesaran mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah.
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui - Menggalakkkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3000 saiz Dalton) yang sedia diserap.

Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
Jus blackcurrant mengandungi anthyocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis.

Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.

Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.

KEBERKESANAN BB PLUS KOLAGEN

BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semual rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembap, tegang dan gebu menawan. Ras enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.

7 HASIL KULIT CANTIK:

  • kulit wajah berseri dan cerah
  • kulit lebih anjal dan tegang
  • kulit lebih halus dan gebu
  • kulit lebih lembap
  • kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
  • kulit lebih cepat sembuh dan pulih
  • kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari


RAMUAN UTAMA BB PLUS KOLAGEN
Kolagen ikan terhidrolisis, ektrak biji anggur, vitamin C, Jus bunga roselle,jus buah blackcurrant, serat epal,inulin

CARA PENGAMBILAN BB PLUS KOLAGEN
Campurkan 1 sachet BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.
Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

Tanpa Gula Dan Kolesterol
Gula gantian semulajadi dengan indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.


TESTIMONI BB PLUS KOLAGEN


UNTUK PERTANYAAN HUBUNGI
ANNE 0136002842

#projekstg
#RM1000sebulan
#bizwithpleasure
#themagicofparttime

Wednesday, September 21, 2016

TABLET GARLIC (Hai-O Garlic)


Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, pada masa yang sama menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan, serta mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih. Bawang putih mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk:

  • 33 jenis sulfida
  • 17 jenis asid amino
  • mineral termasuk germanium
  • kalsium
  • besi
  • kalium
  • magnesium
  • selenium
  • zink
  • pelbagai vitamin seperti vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya

Ia amat berguna untuk melawan kolestrol dalam badan dengan membekalkan kolestrol baik (HDL) dan menurunkan kolestrol tidak baik (LDL) serta mengurangkan trigliserida. Hai-O Garlic tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.


SOAL JAWAB

Apakah kesan bawang putih?
Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman dan melegakan keradangan dan mencegah mutasi sel

Adakah mulut berbau selepas mengambil Hai-O Garlic?
Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih untuk menyingkirkan rasa tajam dan baunya yang tidak menyenangkan. Maka mulut tidak akan berbau selepas mengambilnya.

Jika bawang putih ditambah dalam lauk seharian, adakah kita perlu mengambil lagi Hai-O Garlic?
Sebahagian besar nutrisi bawang putih telah dirosakkan selepas bawang putih dimasak dalam suhu tinggi. Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, dapat mengekalkan nutrisi bawang putih dan lebih sihat untuk badan.
Adakah nilai nutrisi bawang putih lebih tinggi jika ia dimakan terus?
Jika bawang putih dimakan terus, ia perlu dihiris dan terdedah kepada udara kira-kira 15 minit supaya ia dapat bergabung dengan oksigen untuk menghasilkan allicin. Kemudian ia perlu dikunyah dengan seragam demi memastikan nilai nutrisi bawang putih dapat berfungsi sepenuhnya. Namun, rasa bawang putih yang tajam dan meninggalkan bau busuk dalam mulut dan menyebabkan kebanyakan orang tidak dapat menerimanya.

Bolehkah kanak-kanak dan ibu mengandung mengambil Hai-O Garlic?
Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil, sementara kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas pula perlu mengurangkan saiz pengambilan kepada separuh. Nilai nutirsi bawang putih adalah tinggi, dapat menguatkan daya keimunan dan stamina bagi ibu mengandung. Jika ibu mengandung mempunyai tanda keguguran atau sering menghadapi masalah keguguran, terutamanya mereka yang bersusuk badan panas, adalah dicadangkan supaya mengelakkan makanan pedas seperti bawang putih dan cili.


RAMUAN UTAMA

Bawang Putih


KEBERKESANAN

  1. Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolestrol darah, mencegah kardiovaskular dan arteriosklerosis
  2. Menghalang pembekuan darah untuk mencegah berlakunya trombosis
  3. Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik
  4. Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit
  5. Membantu menyelaras gula darah dalam badan
  6. menggalakkan peredaran darah dan metabolisme


CARA PENGAMBILAN

Dua kali sehari, 2 biji setiap kali diambil dengan air suam

TESTIMONI BERKESAN

SARANAN: KEBANYAKAN PENGGUNA MENGGUNAKAN BERSAMA MIN KAFFE (MINERAL COFFEE) SET PKP






PERTANYAAN LANJUT HUBUNGI SAYA 
013-6002842 ANNE

Mineral Coffee (Min Kaffe) Kempiskan Perut

Apa yang istimewa sangat dengan mineral coffee ni???

Dulu sebelum saya kenal kopi ni, saya pun tertanya-tanya apa yang istimewa sangat dengan kopi ni sehingga boleh laku di pasaran sekarang. Tapi setelah dah mencuba minum kopi ni...wahhh memang ternyata kopi ni rasanya lagi urmm!!! dan yang paling best kopi ni memang banyak memberi kesan kepada seluruh badan kita disamping khasiat-khasiatnya yang cukup istimewa.

So before we go further, saya perkenalkan dulu serba sedikit pasal mineral coffee ni. Mineral coffee ni merupakan satu-satunya kopi segera TANPA GULA, KOLESTROL & BAHAN PENGAWET. Namun rasanya tetap lazat diminum dengan aromanya yang wangi. Kesannya anda boleh rasa sendiri setelah meminum kopi ini.



KEUNIKKAN MINERAL COFFEE

Mineral coffee adalah minuman kopi yang diformulasikan dengan adunan biji kopi Robusta dan Garam Buluh Organik semulajadi Korea untuk menghasilkan minuman kopi yang enak dan kaya dengan garam mineral yang diperlukan tubuh.

Mineral coffee semakin dikenali dan diminati di seluruh malaysia serta luar negara seperti Brunei, Singapura, Thailand, Indonesia termasuklah negara Eropah dan Timur Tengah. Ia bukan sahaja memberi anda kepuasan kopi sebenar malah manfaat kesihatan yang tidak ternilai.

Ramai rakyat Malaysia telah mencuba dan terus meminum Mineral Coffee kerana ia membantu mengurangkan masalah kesihatan yang dihadapi seperti masalah penghadaman, senggugut, gastrik dan sebagainya.



RAMUAN UTAMA MINERAL COFFEE

Mineral coffee menggunakan biji kopi jenis Robusta yang berkualiti tinggi diimport dari Vietnam. Vietnam adalah pengeluar terbesar dunia kopi Robusta dan kedua terbesar selepas Brazil pengeluar kopi dunia. Kopi Robusta adalah diantara beberapa jenis kopi terkenal seperti kopi Arabica dan Liberica. Kopi Robusta lebih diminati kerana aromanya yang lebih harum dan rasanya yang lebih pekat.

Selain itu, Kopi Robusta mengandungi sejenis protin dipanggil 'chlorogenic acid' yang bersifat anti-obesiti dan dapat mengurangkan penyerapan gula dalam darah. Kopi Robusta juga mengandungi kandungan kafein yang lebih tinggi berbanding kopi jenis lain, dan sudah pastinya ia akan memberi tenaga dan kecergasan mental yang maksimum untuk memulakan hari anda.

Ramuan kedua yang menjadi rahsia kebaikan Mineral Coffee ini adalah Garam Buluh. Garam Buluh yang diimport oleh Syarikat KAEAM Trading dari Korea Selatan sangat popular dengan keaslian dan kandungan khasiat yang tinggi. Garam Buluh ini sebenarnya sudah lama dimakan oleh masyarakat Korea sejak 1300 tahun dahulu sebagai ramuan dalam perubatan purba.

Cara pembuatan Garam Buluh adalah 100% organik dan bebas daripada sebarang bahan kimia dan logam berbahaya. Kini Garam Buluh diadun bersama menghasilakn Mineral Coffee yang penuh kenikmatan dan kemewahan kopi sebenar.


KEBAIKKAN MEMINUM MINERAL COFFEE

Banyak kajian merumuskan meminum kopi ada kebaikkan kesihatan. Diantara kebaikkan yang diperkatakan dikalangan kopi berbanding golongan tidak meminum kopi adalah:

Kurang menghidap penyakit kencing manis (NIDDM), penyakit Parkinson dan nyanyuk
Kurang kes sesetengah kanser, penyakit aritmia jantung dan stroke


"There is certainly much more good news than bad news, in terms of coffee and health," Kata Frank Hu, MD, MPH, PHD, seorang profesor nutrisi dan epidemiologi di Harvard School of Public Health.


Selain nikmat dan kemewahan rasa minuman Mineral Coffee, ada banyak khasiat iaitu:


  • Memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
  • Menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
  • Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
  • Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
  • Mengurangkan sakit senggugut
  • Melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
  • Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
  • Membantu mengurangkan masalah sukar tidur
  • Membantu anda tidur lena di waktu malam
  • Mengurangkan masalah buasir dan sembelit
  • Khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dan sebagainya
  • So minum mineral coffee ni memang banyak membantu kesihatan anda kerana rumusan bahan-bahannya yang unik tidak terdapat pada kopi lain di pasaran. Tidak salah rasanya jika anda melabur dalam jumlah yang hanya sedikit namun memberi kesan kebaikkan berpanjangan kepada anda.
So minum mineral coffee ni memang banyak membantu kesihatan anda kerana rumusan bahan-bahannya yang unik tidak terdapat pada kopi lain di pasaran. Tidak salah rasanya jika anda melabur dalam jumlah yang hanya sedikit namun memberi kesan kebaikkan berpanjangan kepada anda.


Kopi ni pun boleh dijadikan sebagai kopi diet yang membantu menurunkan berat badan anda dan mengempiskan perut anda jika diminum bersama Hai-O Garlic. Memang cukup berkesan.

Berminat Untuk mendapatkan MIN KAFFE
Jom Join ANNE 013-6002842
Jana INCOME dengan #projekSTGG

Tuesday, September 20, 2016

The Magic Of Part Time & PROJEK STG

"The Magic Of Part Time" & PROJEK STG

~Ada yang dapat bonus separuh gaji!
~Ada yang dapat bonus sama gaji!
~Ada yang dapat bonus 2 kali gaji!
~Ada yang dapat bonus 5 kali gaji!
~Ada yang dapat bonus 10 kali gaji!
~Ada yang dapat bonus seperti gaji CEO bank!

Alhamdulillah...memang tak tipu!!!

Apa tu Projek STG????

Projek STG ni memang takde risiko...
kami memang coaching sehingga protege boleh jadi cikgu biz online....

Dengan hanya bermula dengan RM50...
RM50 tu bukan yuran tuisyen, tapi utk daftarkan membership..
so coaching dan tuisyen biz online tu = FREE! Bestkan...!!!

Modul online ni mendedahkan formula,
teknik dan strategi efektif THE MAGIC OF PART TIME" through sistem STG yg menjalankan perniagaan online melalui FACEBOOK dari KESELESAAN d rumah! ..

Yang berdaftar tu anda layak utk menerima modul tuisyen biznes online PERCUMA dari mentor2 dan ticer2 yang awesome tak lokek ilmu


PM/Whatsapp: Anne 013-6002842

#PROJEKSTG
#THEMAGICOFPARTIME

BONUS SETIAP BULAN dengan STG

Dapat BONUS SETIAP BULAN....????

LuarBiasa tu...!!!
macam mana tu..

ha...ha... Inilah yang TERBAIK dengan STG

Alhamdulillah....
Sejak mengikuti #TuisyenBiznesOnline via #ProjekSTG
Setiap bulan tidak pernah 'missed' dapat Bonus $$$$ ni...
Dulu2 setiap tahun tunggu bonus ni awal ke hujung tahun baru merasa..
Tapiii dengan STG ni setiap bulan masuuukkk...
macam dapat gaji 2x plaknye setiap bulan...
ini antara kata-kata penerima bonus setiap bulan

Asalkan kita rajin &  istiqomah..
Pasti akan berjaya...
Bukan cakap kosong tau...
tapi RAMAI TERBUKTI BERJAYA...!!!!
Tested &  Proven

Ingin tahu FORMULA kami..???

Jangan tunggu lagi...
Inilah masa yang sesuai...!!!

#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime


Apa itu Mineral Kopi atau Min Kaffe



Apa itu Kopi Garam Buluh atau pun juga dikenali sebagai Mineral Kopi?

Aroma istimewa Hai-O Mineral Kopi berasal daripada bijian Kopi Robusta dan Garam Buluh Organik semulajadi dari Korea yang meningkatkan nilai nutrisi kopi ini. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti Magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan Kalsium.


Apa keistimewaan Mineral Kopi sehingga stok kopi mendapat permintaan paling Tinggi


  • ANTIPENUAAN - agen antioksida yang baik.
  • MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain.
  • MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.
  • MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi.
  • Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.
  • Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. 
  • Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan.


KOPI dan GARAM adalah makanan SUNNAH !!

Jadi Mineral Coffee adalah satu-satunya minuman kopi yang pertama di Malaysia yang dicampurkan dengan garam asli - GARAM BULUH yang mana GARAM BULUH ini mempunyai MAGNESIUM yang tinggi dan baik untuk badan manusia.

JANA PENDAPATAN DENGAN STG
013-6002842 ANNE

Bisnes The Magic Of Parttime

Assalamualaikum semua...
Permulaan yang baik untuk hari yang baik...

Perkongsian pertama Anne untuk permulaan bisnes THE MAGIC OF PART TIME.
Apa tu yer?
Apapun semoga perkongsiaan Anne disini dapat dimanfaatkan bagi mereka yang sedang mencari peluang dan belum diberi peluang. Kita sama-sama cari peluang dan cipta peluang.

Kita bermula dari ZERO atau NOTHING to SOMETHING and EVERYTHING..
Jom sama-sama BERMULA

BISNES DENGAN TUISYEN FREE???

Pernah dengar? Anne pun tak pernah..
Tapi sekarang... DAH TAHU DAH

Apa tu Bisness Tuisyen FREE
Online sahaja
Masa FLEXIBLE
Tak perlu kemana-mana
Sambil baring pun boleh
Banyak masa besama yang tersayang.

Anne suka yang nie... Sebab ONLINE JER..

Janji ada RM50

RM50 tak banyak pun zaman sekarang nie..

Kalau ada ANNE terangkan nanti..

Boleh whatsapp ANNE ke 013-6002842

#;ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#gaji2kalisebulan
#RM1000seminggu