SET RANGKAIAN MARINE ESSENCE

Berita BAIK!!!! Anda Ingin..

TERLAJAK WANGI!!

TERLAJAK SEGAR!!!

TERLAJAK LEMBUT!!!




Sharing is caring. .

Rangkaian Marine Essence terdiri dari Sabun bar , Shampoo , body wash & ubat gigi. .

Ramai yang dah guna dan sangat berbaloi-baloi sbb sume bhn semulajadi ..kulit lbh cerah, lembut & segar..wanginya mmg dah cukup buat semua  jatuh cinta & dah tak pilih yang lain..
Jom tengok Apa Yang BEST sangat tu???

Inshaallah Sabun ini TERBUKTI BERKESAN Untuk

MENCEGAH,MERAWAT,MEMULIHKAN:-

✔ Utk kulit-kulit yang bermasalah

✔ Jerawat Badan

✔ Kulit Berjeragat

✔ Ketiak/badan Berbau

✔ Ketiak Hitam atau Celah2 Leher atau Paha

✔ Eczema

✔ Tumit kaki pecah

✔ Parut kudis/jerawat pada badan dan muka

✔ Sangat Bagus utk kulit sensitif

✔ Selamat utk kegunaan baby

✔ boleh di pakai seisi rumah(Sekeluarga)

✔ Sangat sesuai di gunakan dimuka

✔ Sangat sesuai di gunakan diseluruh badan

✔ Sangat sesuai di gunakan dibahagian pelipat leher, betis,bawah ketiak lengan dan siku,celah-celah jari kaki dan tangan, celah-celah kelengkang


Shampoo MARINE ESSENCE :
  • Bantu hilang bau hapak rambut
  • Bantu Hilang gatal kepala
  • Bantu hapuskan kelumumur.
  • Bantu Masalah Kurang rambut gugur
  • Malah rambut jadi lembut
  • Rambut jadi hitam berkilau dan bertambah lebat..


Pokoknya dr hujung rambut hingga hujung kaki kita mandi GARAM..Kajian mengatakn melakukan penyembuhan dengan air garam setiap hari dapat membantu untuk menghilangkan energi negatif ini dari tubuh kita.

Perawatan air garam terutama harus dilakukan ketika seseorang mengalami gejala-gejala seperti:

  • Lesu
  • Berkurangnya ketepatan/ kesigapan
  • Ketidakmampuan untuk berpikir
  • Pemikiran berlebih terutama ketika pemikiran-pemikiran tersebut bersifat negatif
  • Marah atau emosi ekstrim lainnya
  • Stress/ ketegangan
  • Segala bentuk penyakit fisik


Pada saat kita mengalami salah satu dari gejala-gejala di atas, kita berada dalam kondisi yang lemah secara fisik, mental atau spiritual..


Alhamdulillah. ..

Saya sudah, mereka pun sudah..ANDA ???

Jom kita bertukar kpd mandian TERAPI GARAM Rangkaian Marine Essence!! Mmg puas hati.. Jom cuba.....!!

Terima kasih Ya Allah


#Produkkecantikkan
#produkkesihatan
#syampooME
#sabunketiak
#marineessence


TESTIMONI PENGGUNA





HUBUNGI ANNE UNTUK PERTANYAAN LANJUT
013-6002842

NAK JOIN PROJEK STG PUN BOLEH

Comments

Popular posts from this blog

BONUS SETIAP BULAN dengan STG

CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)