Posts

Showing posts from 2016

Jerawat Batu pulih

Image
<< NGERI BERJERAWAT BATU >>Kredit to Azieda Abdul TalibNi adik lelaki Azieda tau..muka berjerawat batu siap berdarah lagi..mesti tak selesa kan kalau cik J ni asyik tumbuh tak pandai nak hilang..Macam2 produk dah dia pakai..bukan makin hilang makin naik banyak cik J ni..Tak putus asa kan...kali ni cuba pulak dengan sabun ME..Alhamdulillah..tak sampai separuh pun guna, cik J yg bergunung ganang dan berapi tu dah surut! Lega ! Sekarang proses hilangkan parut plk..hihiSeronoknya bila dapat membantu orang lain kan..jom share kebaikan sabun ME dengan semua..Nk try sabun yg best ni???
Pm/wa sye😊😊😊
πŸ“²πŸ“žπŸ“± 0136002842#SabunMarineEssence
#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime

Masalah rambut yang rumit

Image
SYAMPOO MARINE ESSENCE Anda tak mahu kan rambut anda jadi macam ni......???Kalau tak nak jom kita ikhtiar dulu dengan syampoo hijau Marine Essence ini pasti anda x menyesal punya.....
Syampoo Me ini juga dapat membantu Merawat Masalah Seperti Dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡ - Masalah gatal kulit  kepala, kelemumur, jerawat di kepala..
- Masalah kutu rambut hilang
- Rambut gugur, rambut pecah dan bercabang..Meh cuba syampoo ni. Dah la wangi semerbak... kepala ringan jew..rase macam buat treatment kat saloon. X payah nak buang duit  πŸ’ΈπŸ’Έmahal2 pi saloon cuci rambut...kat umah pun bole Pm/wasap
πŸ“±Anne 013-6002842#ProjekSTG
#themagicofparttime
#2gajisebulan
#catchampion

Gigitan Nyamuk. Bahaya jika Virus Zika

Image
<<TIADA LAGI KESAN GIGITAN MOSQUITO >>>
(Kredit to Sis Harina Osman )Mosquito/Nyamuk adalah haiwan yang kecil sahaja...
Tapi dia punya gigitan cukup2 bahaya untuk memberi kesan pada kita.. So... akak try pakaikan PREMIUM BEAUTIFUL HAND&BODY LOTION untuk anak2 akak sebagai perisai nyamuk...
Alhamdulillah...memang menjadi...!!
Xde lagi kesan merah2 asbab gigitan nyamuk!! Dengan bau lavender yang wangi.. boTOlnya besar.. memang jimat sangat2!!!Terima kasih PB LOTION Itu adalah perkongsian dari sepupu sy... memang dia selalu repeat Order losyen perisai nyamuk ni.. HA.. ade lagi yg nak order??
Boleh pm | Whatapps
πŸ“±Anne 013-6002842#ProjekStg
#Themagicofparttime
#CatChampion
#2gajisebulan
#SKLegacy
#letsucsessmakesthenoise
#bizwithpleasure

Jenis-jenis masalah rambut dan penyelesaiannya

Image
ANDA MEMPUNYAI MASALAH BERIKUT..➮ Kelemumur
➮ Kulit kepala berminyak
➮ Kulit kepala berkudis
➮ Rambut Gugur
➮ Rambut Kusut
➮ Kutu
➮ Rambut bercabang
➮ Rambut berbau bagi wanita bertudungKELEBIHAN MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING SHAMPOO✔ Menyegarkan kulit kepala
✔ Menghalang kelumumur
✔ Menghalang kegatalan kulit kepala
✔ Menghilangkan kudis/ jerawat kepala
✔ Menyihatkan rambut
✔ Menghilangkan sakit kepala
✔ Membantu merawat stress dan kepenatan
✔ Menyuburkan dan melembutkan rambut
✔ Menghalang rambut gugurBerminat jom pm / watsup
πŸ“± Anne 013-6002842
πŸ“± Anne 013-6002842
πŸ“± Anne 013-6002842#projekSTG
#themagicofparttime
#catchampion
#2gajisebulan
#AbeautiliciousEmpire
#bizwithpleasure

Bisnes Online Modal RM50 sahja

Image
TAK PANDAI BISNES???
MALU NAK POST??
TAKUT ORANG TAK SUKA??
TAKUT MODAL HANGUS??
TAKUT X LAKU JUAL PRODUK YG SAMA??Semua di atas tu adalah 'SAYA' ‼️ sebelum terjebak dengan biz part time STG  ni..Tapi,bila saya join dah bisness ni.. hilang semua rasa Tak Pandai, Rasa Takut, Rasa Segan and semua tu la.. Saya mmg tak pandai ber Bisness! tapi Alhamdulillah syukur Ya Allah!! Mcm tak percaya je org yg tak pandai biz mcm saya ni boleh buat biz dgn #projekSTGMaknanya apa⁉️.... SEMUA ORANG PUN BOLEH BUAT!! Follow je Ilmu, Mentor & Sistem yg Tested dan Proven!! Bagi saya..semua org ada peluang utk berjaya...bergantung pada niat kita sendiri.. Jom cabar diri sendiri...Pasti BOLEH!Malu Berniaga?? No lah! Nabi kita pun Berniaga.. Lagi pun bukannye kita niaga  bende x elok😊😊UBAH NASIB DARI BIASA2 JADI LUARBIASA!!!
SEGALANYA BERMULA HANYA DENGAN RM50! Berminat, jom pm /whatsapp
πŸ“± Anne 013-6002842
πŸ“± Anne 013-6002842
πŸ“± Anne 013-6002842#projekstg
#bizwithpleasure
#2GAJlsebulan
#the…

Pad Bioseleza

Image
JANGAN percaya CAKAP saya TAPI percayalah CAKAP ORANG RAMAI di Seluruh MALAYSIA yang Telah MENGUNAKANYA========================================
Fakta yang MENAKUTKAN bagi KAUM WANITA
========================================
✔83 % kaum wanita alami jangkitan pada alat sulit 😲😲
✔62 % adalah berpunca dari TUALA WANITA yang tidak menepati piawaian
✔ TUALA WANITA ancaman kesihatan dalam diam
✔TUALA WANITA antara PUNCA BARAH PANGKAL RAHIM 😲😲
✔Jangan AMBIL MUDAH dengan KEPUTIHAN.
( Utusan Pengguna Julai 2002)
"Kebanyakan Tuala Wanita diperbuat dan dilunturkan dengan SEBATIAN KLORIN yang mengandungi SISA ORGANO KLORIDAN KARSINOGEN. ianya sangat merbahaya"================================
Kesan dari penggunaan TUALA WANITA YANG MENGANDUNGI BAHAN INI
================================
✔ Lemah sistem imun
✔Meningkatkan risiko penyakit KERADANGAN PELVIK
✔Mengurangkan kesuburan (Sukar Hamil)
✔Berkemungkinan membantu perkembangan Janin dan kanak-kanak, jika wanita itu hamil nanti.
✔FABR…

Kurus selepas bersalin

Image
LEPAS BERSALIN, BODY DAH TAK CANTIK....LEPAS BERSALIN, BERAT DAH TAK LEH TURUN....Itulah yg Pn Rabiatul Adawiyah fikir sebelum ni. Mana taknya, 3 kali bersalin berat jd 56kg xleh nak turun.... Tapi rupanya lepas bersalin anak ke 4, BERAT TURUN KEPADA BERAT DOLU2 >>> 51KG!!!! 😱Bukan sebab bersalin anak ke4, tapi sebab kalini berpantang beliau amik set kempis perut PKP.... Haaaa ....untung kan. Dah la murah, sedap, cepat pulak tu kesannya.....Meh cepat PM saya klu anda pun nak slim cepat mcm ni... November is ending. Saya bg harga murah2 je....  WA skrg ANN 0136002842#PKPbySTG #projekkempisperut
#kopikurus
#projekSTG
#letsuccessmakesthenoise
#catchampions‼️

Guna sabun sahaja dah cantik

Image
Makin berseri serta muda dari usia sebenar....Kredit to Maznih Nuraba...ni adalah testimoni kawan saya sendiri.......asalnya, dia  beli sekotak kopi, tu pun utk husbn katanya....last2 dia pun ikut sekali minum kopi ni....Lagi satu, dia tak pernah guna sabun pencuci muka lain sebelum ni...so, dia try sabun ME sebagai pencuci muka...hasilnya muka yg dulu kusam kini cantik berseri...Best kan....slim dan cantik berseri sekaligus....you all patut cuba taujom whatsapp anne tuk order..
jauh boleh poslaju jer..
0136002842

Keguguran Rambut merunsingkan

RISAUNYA RAMBUT GUGUR!!!! Sekali usap, segenggam rambut di tangan! 😱
Sekali sikat, segumpal rambut tertanggal! 😱
Sekali mandi, penuh toilet dgn rambut!!Stresss!!!! Lagi2 dah mula nampak botak!! Takkan kat rumah nak bertudung litup..... πŸ˜–πŸ˜–Ramai wanita yg ade masalah macam ni terutama selepas bersalin, termasuklah saya.... Jgn risau! Guna je Marine Essence Shampoo... Bau wangi, murah, dan kesan sangat cepat!!!  Ini feedback kawan saya, Puan Wani yg juga menggunakannya utk mengatasi masalah keguguran rambut.  Setelah 3 hari menggunakannya, inilah feedback beliau>>> SHAMPOO TU BEST LA!!  Selebihnya, baca kat gmbr ye... 😍Jgn risau2 lagi... Tak perlu habiskan duit lagi!  Guna je shampoo yg murah sgt ni, bukan rambut je tak gugur, tp siap tumbuhkan balik rambut n jadikan rambut lebih tebal n lembut? Tak percaya...? Beli la n guna sendiri..tengok camne ok... πŸ˜‰
#syampoountukrambutgugur
#whatsapp0136002842

Sabun Untuk Jerawat dan Chicken Pox

Image
SABUN ME BOLEH MERAWAT???
YG TERKINI MERAWAT PARUT CHICKEN POXJerawat lama pun hilang.. Adik2 yg ada masalah gini... meh pm akk.. kite sembang..
xcuba u olls xtahu.. mesti jenuh pkai sabun tu sabun nie.. pencuci tu pencuci nie.. masalah xlesai..pm jer akk anne kau nie ha.. 0136002842
....
Satu alternatif@kaedah rawatan hanya gunakan sabun Hijau@green soap...
Jangan tunggu!!!Pm/Wa 0136002842#SabunME
#ProjekSTG
#parutchickenpox
#parutjerawat
#jerawatnaik

Muka glowing dengan bbplus colagen

Image
==}} Glowing and glowingJom glow glow kan kulit muka kita
Sehari sepaket
Kesan nya dalam masa 7 hari
Ada jugak yang inbox saya bagitau kesan dah nampak dalam 3 hari
Wow!!Bukan kulit muka sahaja bertambah bersih, cerah dan tampak muda
Malah sel-sel kulit mati pada anggota badan kita pun boleh direpair
Kulit kasar boleh bertukar jadi lebih halus dan mulusLagi best
Dah tak perlu make-up tebal-tebal untuk cover segala parut kat muka
Sebabnya BBPlus ni boleh pulihkan semuanya secara natural
So jadi la "natural beauty"
Jimat duit beli make-up kan..Bagi ibu-ibu yang sedang menyusukan baby, BBPlus kolagen dianggap sebagai milk booster bagi mereka yang kekurangan susu badan. So ada di kalangan anda yang dah cuba bermacam produk supplement untuk tambahkan susu badan, highly recommended to consume this collagen.So pm/watsapp/sms 0136002842 #collagen #skincare #bbpluskolagen

Selamat Tinggal Jerawat Batu

Image
πŸ“ŒπŸ“ŒSELAMAT TINGGAL JERAWAT BATUπŸ“ŒπŸ“ŒJerawat batu yang dulunya besar, sakit, bernanah bercampur darah erkk....memang sakit....kini sudah malu untuk hinggap dimuka ku...Bermacam² produk kecantikan silih berganti sudah saya guna tapi hasilnya sangat mengecewakan...jerawat makin bertambah adalah...Alhamdulillah syukur....saya bertemu dengan produk ini #BBplusCollagen sememangnya terbaik...
Kesan pengambilan BBplus selama 3 Bulan secara konsisten ini lah hasilnya...πŸ‘πŸ‘πŸ‘
>>credit to Hafizah Kaydee<<Macam mane nk dapatkan nya??
πŸ“² or πŸ’Œ Anne 013-6002842#projekSTG
#rm6jutasebulan
#dreamdrivenbusiness
#2GAJIsebulan
#letsuccessmakesthenoise
#CATchampions

BVSM BIO VELOCITY SLEEPMATE

Image
RAMAI SANGAT YANG PM SAYA BERTANYA ~ APA SEBENARNYA BVSM NI??? Hari-hari ada testimonial yang best-best~Bio Velocity Sleepmate adalah pelapik tilam yang :● pertama di dunia dan di Malaysia
● di suntik/ di sembur garam laut dalam
● di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatanKajian selama 20 tahun - BVSM hasil kajian saintis Jerman ,garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.KENAPA GARAM ?● rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China.
● garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam
● gangguan makhluk halus ,penawar racun.Di adun dalam bentuk Bio Velocity - kelajuan gelombang yang berupaya mennembusi badan manusia - bergetar bertindak dgn molikul air dalam badan-ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba -terhasil oksigen.Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga laru…

CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)

CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)
((Produk baru yang di perkayakan : yg lama Celgynic))
Perkongsian Cdm Dr M. Salleh
.
Rahsia kehebatan Maharaja Dinasti Ming dengan amalan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guan Shen ( Ketua Pusat Microbiologi Negara China ), beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA ( Celgynic ). Pernah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.
.
Khasiatnya :
.
>> Meningkatkan prestasi kelelakian (saiz, lebih padat & padu ~ selepas pengambilan botol ke-2)
>> Meningkatkan nafsu
>> Memekat dan menambah air mani (sesuai utk yg ingin zuriat)
>> Memberi tenaga dan imuniti tubuh
>> Melegakan sakit pinggang dan lutut
>> Menurunkan kolesterol dalam darah (sakit jantung, tekanan darah)
>> Cepatkan proses baik pulih luka luar dan dalam
>> Kawal paras gula dalam darah
>> Cegah sakit kulit
>> Menghilangkan jeragat, jerawat & garis h…

EZI CLEAN LAUNDRY SABUN CUCIAN BAJU

Image
Rutin seorang wanita...Adakah anda surirumah?
Adakah anda seorang yang bekerjaya?
Pasti tanggungjawab tidak lari terhadap keluarga walau penat mcmana pun...bersyukur menjadi seorang WANITA kan.EZICLEAN boleh membantu meringankan beban mencuci pakaian. Saya pengguna tegar EZICLEAN kerana ia mudah, baju bersih, tidak perlu menyental sakan dan yang saya suka...tangan saya tidak lagi alah dek bhn peluntur berlebihn.
Muaahhhh bkali2 pada #EZICLEAN😘😘😘😘😘Pm@whatsapp
Anne 0136002842#EZICLEAN

SET RANGKAIAN MARINE ESSENCE

Image
Berita BAIK!!!! Anda Ingin..
TERLAJAK WANGI!!
TERLAJAK SEGAR!!!
TERLAJAK LEMBUT!!!




Sharing is caring. .

Rangkaian Marine Essence terdiri dari Sabun bar , Shampoo , body wash & ubat gigi. .

Ramai yang dah guna dan sangat berbaloi-baloi sbb sume bhn semulajadi ..kulit lbh cerah, lembut & segar..wanginya mmg dah cukup buat semua  jatuh cinta & dah tak pilih yang lain..
Jom tengok Apa Yang BEST sangat tu???

Inshaallah Sabun ini TERBUKTI BERKESAN Untuk

MENCEGAH,MERAWAT,MEMULIHKAN:-

✔ Utk kulit-kulit yang bermasalah

✔ Jerawat Badan

✔ Kulit Berjeragat

✔ Ketiak/badan Berbau

✔ Ketiak Hitam atau Celah2 Leher atau Paha

✔ Eczema

✔ Tumit kaki pecah

✔ Parut kudis/jerawat pada badan dan muka

✔ Sangat Bagus utk kulit sensitif

✔ Selamat utk kegunaan baby

✔ boleh di pakai seisi rumah(Sekeluarga)

✔ Sangat sesuai di gunakan dimuka

✔ Sangat sesuai di gunakan diseluruh badan

✔ Sangat sesuai di gunakan dibahagian pelipat leher, betis,bawah ketiak lengan dan siku,celah-celah jari kaki dan tangan, c…

BB PLUSKOLAGEN UNTUK IBU MENGANDUNG & BERPANTANG

Image
Kredit kpd Naura Auni yang berpeluang berchatting dengan sis Mazni. Mazlin yang baru 2 bulan bersalin secara c-sec. Sempat beliau sharekan pengalaman menggunakan BB Plus ketika mengandung dan berpantang anak kedua. Alhamdulillah luka pembedahan pulih dlm tempoh seminggu. Apa yg org bersalin melalui c-sec takutkan ialah batuk. Sis Maznia sangat berpuashati kerana BB Plus sgt membantu. Inilah apa yang beliau alami selepas menggunakan BB Plus Collagen:



BAGAIMANA BB PLUS MEMBANTU IBU MENGANDUNG

Memastikan wajah kekal berseri dan mengurangkan kesan2 alah mengandung pada kulit seperti jerawat halus, jeragat etcMengatasi masalah kulit kering ketika mengandung terutama di bahagian tumit.Membantu mengurangkan ‘stretch mark’ selepas bersalinMembantu perut agar lebih pejal selepas bersalin. Mengurangkan kesan geleber. Oleh itu, memudahkan ibu2 mengempiskan perut kembali

BAGAIMANA BB PLUS MEMBANTU IBU YANG SEDANG BERPANTANG

Membanyakkan dan memekatkan susu ibuMenghilangkan ‘stretch mark’ dengan lebi…

PAD BIO SELEZA FEMININE PAD TUALA WANITA

Image
MEMPERKENALKAN BIO SELEZA FEMININE PAD TUALA WANITA BAHARU YANG BERTEKNOLOGI TINGGI UNTUK MENJAGA KESIHATAN BAHAGIAN SULIT.


Bio Seleza Feminine Pad Barisan produk Bio Seleza Feminine Pad "Satu-satunya set tuala wanita dan pantyliner yang dicipta untuk wanita moden yang sentiasa aktif dan mementingkan kesihatan bahagian sulit."  

Apa Itu Bio Seleza Feminine Pad?

Bio Seleza Feminine Pad mengandungi FIR, BV, Nano Perak dan Ion Negatif

Bio Seleza Feminine Pad adalah hasil gabungan Teknologi Bio Velocity Eksklusif dari Korea dan Cip hasil penyelidikan yang menggabungkan Sinar Inframerah Jauh (FIR), Ion Negatif dan Nano Silver.

BIO VELOCITY (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.

4 kesan kebaikan utama BIO VELOCITY:

Kesan Anti-BakteriaMengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisma tubuhMeningkatkan sistem pertahanan badan melaw…

BB PLUS COLAGEN

Image
Penuaaan merosakkan kolagen dan seterusnya merosakkan kulit
Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul,sendi dan lutut.

Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibrolas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.

Mengapa BB Plus Colagen?
BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggii. Kolagen ikan dikelaskan sebagai kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin y…

TABLET GARLIC (Hai-O Garlic)

Image
Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, pada masa yang sama menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan, serta mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih. Bawang putih mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk:

33 jenis sulfida17 jenis asid aminomineral termasuk germaniumkalsiumbesikaliummagnesiumseleniumzinkpelbagai vitamin seperti vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya
Ia amat berguna untuk melawan kolestrol dalam badan dengan membekalkan kolestrol baik (HDL) dan menurunkan kolestrol tidak baik (LDL) serta mengurangkan trigliserida. Hai-O Garlic tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.


SOAL JAWAB

Apakah kesan bawang putih?
Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman dan melegakan keradangan dan mencegah mutasi se…

Mineral Coffee (Min Kaffe) Kempiskan Perut

Image
Apa yang istimewa sangat dengan mineral coffee ni???

Dulu sebelum saya kenal kopi ni, saya pun tertanya-tanya apa yang istimewa sangat dengan kopi ni sehingga boleh laku di pasaran sekarang. Tapi setelah dah mencuba minum kopi ni...wahhh memang ternyata kopi ni rasanya lagi urmm!!! dan yang paling best kopi ni memang banyak memberi kesan kepada seluruh badan kita disamping khasiat-khasiatnya yang cukup istimewa.

So before we go further, saya perkenalkan dulu serba sedikit pasal mineral coffee ni. Mineral coffee ni merupakan satu-satunya kopi segera TANPA GULA, KOLESTROL & BAHAN PENGAWET. Namun rasanya tetap lazat diminum dengan aromanya yang wangi. Kesannya anda boleh rasa sendiri setelah meminum kopi ini.



KEUNIKKAN MINERAL COFFEE

Mineral coffee adalah minuman kopi yang diformulasikan dengan adunan biji kopi Robusta dan Garam Buluh Organik semulajadi Korea untuk menghasilkan minuman kopi yang enak dan kaya dengan garam mineral yang diperlukan tubuh.

Mineral coffee semakin dikenali …

The Magic Of Part Time & PROJEK STG

"The Magic Of Part Time" & PROJEK STG

~Ada yang dapat bonus separuh gaji!
~Ada yang dapat bonus sama gaji!
~Ada yang dapat bonus 2 kali gaji!
~Ada yang dapat bonus 5 kali gaji!
~Ada yang dapat bonus 10 kali gaji!
~Ada yang dapat bonus seperti gaji CEO bank!

Alhamdulillah...memang tak tipu!!!

Apa tu Projek STG????

Projek STG ni memang takde risiko...
kami memang coaching sehingga protege boleh jadi cikgu biz online....

Dengan hanya bermula dengan RM50...
RM50 tu bukan yuran tuisyen, tapi utk daftarkan membership..
so coaching dan tuisyen biz online tu = FREE! Bestkan...!!!

Modul online ni mendedahkan formula,
teknik dan strategi efektif THE MAGIC OF PART TIME" through sistem STG yg menjalankan perniagaan online melalui FACEBOOK dari KESELESAAN d rumah! ..

Yang berdaftar tu anda layak utk menerima modul tuisyen biznes online PERCUMA dari mentor2 dan ticer2 yang awesome tak lokek ilmu


PM/Whatsapp: Anne 013-6002842

#PROJEKSTG
#THEMAGICOFPARTIME

BONUS SETIAP BULAN dengan STG

Image
Dapat BONUS SETIAP BULAN....????

LuarBiasa tu...!!!
macam mana tu..

ha...ha... Inilah yang TERBAIK dengan STG

Alhamdulillah....
Sejak mengikuti #TuisyenBiznesOnline via #ProjekSTG
Setiap bulan tidak pernah 'missed' dapat Bonus $$$$ ni...
Dulu2 setiap tahun tunggu bonus ni awal ke hujung tahun baru merasa..
Tapiii dengan STG ni setiap bulan masuuukkk...
macam dapat gaji 2x plaknye setiap bulan... ini antara kata-kata penerima bonus setiap bulan

Asalkan kita rajin &  istiqomah..
Pasti akan berjaya...
Bukan cakap kosong tau...
tapi RAMAI TERBUKTI BERJAYA...!!!!
Tested &  Proven

Ingin tahu FORMULA kami..???

Jangan tunggu lagi...
Inilah masa yang sesuai...!!!

#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime


Apa itu Mineral Kopi atau Min Kaffe

Image
Apa itu Kopi Garam Buluh atau pun juga dikenali sebagai Mineral Kopi?

Aroma istimewa Hai-O Mineral Kopi berasal daripada bijian Kopi Robusta dan Garam Buluh Organik semulajadi dari Korea yang meningkatkan nilai nutrisi kopi ini. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti Magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan Kalsium.


Apa keistimewaan Mineral Kopi sehingga stok kopi mendapat permintaan paling Tinggi


ANTIPENUAAN - agen antioksida yang baik.MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain.MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi.Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. Memberi TENAGA …

Bisnes The Magic Of Parttime

Image
Assalamualaikum semua...
Permulaan yang baik untuk hari yang baik...

Perkongsian pertama Anne untuk permulaan bisnes THE MAGIC OF PART TIME.
Apa tu yer?
Apapun semoga perkongsiaan Anne disini dapat dimanfaatkan bagi mereka yang sedang mencari peluang dan belum diberi peluang. Kita sama-sama cari peluang dan cipta peluang.

Kita bermula dari ZERO atau NOTHING to SOMETHING and EVERYTHING..
Jom sama-sama BERMULA

BISNES DENGAN TUISYEN FREE???

Pernah dengar? Anne pun tak pernah..
Tapi sekarang... DAH TAHU DAH

Apa tu Bisness Tuisyen FREE
Online sahaja
Masa FLEXIBLE
Tak perlu kemana-mana
Sambil baring pun boleh
Banyak masa besama yang tersayang.

Anne suka yang nie... Sebab ONLINE JER..

Janji ada RM50

RM50 tak banyak pun zaman sekarang nie..

Kalau ada ANNE terangkan nanti..

Boleh whatsapp ANNE ke 013-6002842

#;ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#gaji2kalisebulan
#RM1000seminggu