Friday, October 20, 2017

BIO-EVER PLUS CREAM NANO-KRIM YANG SANGAT ISTIMEWA, KENAPA?

BIO-EVER PLUS CREAM NANO-KRIM YANG SANGAT ISTIMEWA, KENAPA?
ADA 3 SEBAB:
1. Untuk 1001 kegunaan-Kesihatan,kecantikan dan keintiman jadi ia amat menjimatkan
2. Bahan2 terpilih:-
PEGAGA
- kaya dengan vitamin A & C,
- menggalakkan sintesis kolagen
- mempercepatkan penyembuhan luka
- melancarkan aliran darah
- menegang &menganjalkan kulit
- menjana kecerdasan minda/meningkatkan daya ingatan
KADUK
- mengawal atur metabolisme
- anti oksida menegangkan otot
SOYA
- cerahkan kulit,haluskan kulit,membantu sintesis kolagen
- mengawal paras kolestrol
- isoflavin-mencegah kanser
- lecitin-nyah toksik dari sel2
- baiki masalah sembelit & pelihara kesihatan kolon
BERAS
- memutih,menggebu,menghalus,melicin,berseri tanpa cela.
ALOE VERA
- membuka liang roma,melindungi bah terdedah dari bakteria
- membantu tingkatkan kecerdasan buah pinggang,pundi kencing& hati.
- menurunkan suhu badan ,bagus untuk kulit melecur/melepuh &
- melembapkan kulit
GINSENG
- memanjangkan hayat sel
- mengaktifkan gen anti penuaan
- mematikan virus dan anti penuaan
- matikan sel2 abnormal spt kanser
-mencuci rahim
-anti oksida
3. TEKNOLOGY NANO:-
Cara BIOEVER bekerja untuk merawat:-
* Nano technology-molekul krim yang sangat halus akan meresap dengan kadar yg sangat cepat
* Membetulkan aliran darah yang tersumbat,dapat dilihat /rasa dalam masa 10 minit
* Aliran darah yg lancar akn mengujakan sel2 menjadi lebih sihat
-mula merembeskan toksin/detox akan bermula
* Sel2 akan sihat/cukup nutrien dan oksigen akan meningkatkan kadar metabolisma
-seterusnya merangsang pembiakan sel sel baru
KESAN APABILA DISAPU
REAKSI & KESAN
1- Ada yang memberikan reaksi serta merta,terutamanya sakit saraf,arhritis,jari bengkok & tak boleh gengam, sakit lutut,stroke /lumpuh keputusan amat menakjubkan
2- Kecantikan-kesan serta merta dalm 10 minit,wajah akan tegang,pipi akan naik terletak,v shape
3- Kesan ketara seluruh badan-3 hari sapu,kulit lebih anjal,gebu,halus hilang kusam,lebih cerah,kulit lebih moist

>>>BONUS DARI PEMAKAIAN KRIM INI IALAH RAMAI IBU@ ISTERI YANG KEMBALI MENJADI PERAWAN.<<<
SESUAI DIGUNAKAN OLEH :-
  • Penyakit saraf,
  • kanser, stroke, lelah,
  • hormon x seimbang,
  • kencing manis, darah tinggi,
  • anak anak autisme
  • isu isu kulit, lecur, kurap, kulat air, ekzema, kudis, gatal, ruam
  • Insomnia
maklumat lanjut boleh whatsapp ke www.wasap.my/60127252134

Thursday, June 8, 2017

KELEBIHAN PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

KELEBIHAN PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

  1. Meningkatkan metabolism
  2. Mengaktifkan fungsi2 sel
  3. Menggalakkan peredaran darah
  4. Meningkatkan pertahanan badan dan memeperbaiki system imun
  5. Meningkatkan tahap medan tenaga
  6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
  7. Memulihkan tenaga , memeperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
  8. Bersemangat dan bertenaga
  9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
  10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi2 fizikal
  11. Melegakan fungsi jantung
  12. Melegakan kepenatan dan kesakitan
  13. Meransangkan dan menyelaraskan system saraf autonomic
  14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


BAGAIMANA CARA PENGGUNAANNYA

BVSM didatangkan dalam saiz queen. Cuma rentangkan di atas tilam dan selitkan empat tali elastic di setiap penjuru tilam. Ia juga digunakan sebagai selimut

BVSM boleh dicuci setahun sekali. Gunakan cecair pencuci berorganik dan disarankan boleh menggunakan PB Wash. Dicadangkan juga hanya cuci pada bahagian yang terkena kotoran sahaja dan dijemur dibawah matahari pagi SAHAJA!!!


BAGAIMANA BVSM BERFUNGSI

Teknologi BVSM adalah tenaga matahari pada waktu dhuha yang disimpan dan diseimbangkan dengan garam lautdan disuntik ke dalam pelapik tilam BVSM ini.
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan secara mudah dengan kuasa penyembuhan BVSM ..

Apabila anda bangun daripada tidur, anda akan berasa lebih cergas, dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan dimana ianya boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan system imun dan juga memberi hidup yang lebih berkualiti

Teknologi Bio Velocity telah ditemui oleh sekumpulan Pakar Sainstis yang membuat penyelidikan LEBIH DARIPADA 20 TAHUN!!!!!
Bentuk tenaga tulen semulajadi yang berasal daripada matahari
Menggunakan proses Teknoligi BV sendiri
Fabrik pelapik tilam BVSM daripada GERMAN & Teknologi buatan BVSM daripada KOREA


KANDUNGAN BVSM

Disuntik / disembur garam laut dalam
Didedahkan pada cahaya matahari pada waktu dhuha sahaja sebab masa ini ada unsure istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan
Kajian selama 20 tahun – BVSM hasil kajian sainstis Jerman, garam laut dalam dari korea.

KENAPA GARAM???


  • Rawatan garam sudah lama diamalkan di Soviet, Eropah Timur dan negeri China
  • Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan islam
  • Garam didapati dapat menolak gangguan makhluk halus, dan sebagai penawar racun
  • Diadun dalam bentuk BV à Kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia. Bergetar bertindak dengan molekul air dalam badan à ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba àterhasil oksigen
  • Bila haba dibebaskan ia melarutkan kolestrol yang tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak à darah lancar seluruh badan
  • Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres dengan Izin Allah à hormone balance, pembaharuan sel berlaku sebab itu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda


KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM INI DIPROSES PADA SLEEP MATE?

Masa tidurlah pembaharuan sel berlaku tetapi hanya dengan tidur yang lena
BVSM membantu anda untuk dapatkan “deep sleep” tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan kadar yang MAKSIMUM
Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan berfikir
Tidur yang lena dengan sleepmate akan memulihkan aura. Anda akan lebih positif dan happy

KENAPA BVSM SANGAT TINGGI PERMINTAAN? SIAPA YANG WAJIB GUNA!
  • Pesakit gout
  • Sakit2 otot
  • Senggugut
  • Tekanan darah tinggi
  • Pesakit Asma
  • Pesakit Kencing Manis
  • Pesakit Strok
  • Sakit Sendi
  • Insomnia (susah tidur)
  • Tekanan perasaan (stress)
  • Terdedah kepada radiasi
  • Sakit tulang belakang
Alhamdulillah … panjang lebar kupasan tentang kelebihan BVSM…
Sesuai sangat untuk mereka-mereka yang alergi ubat, orang2 tua yang dah kebal dengan ubat… hihi.. kadang2 orang tua ni makan ubat pun dah tak lot… so, meh try BVSM..

Anne Nak maklumkan tentang keberkesanannya dalam masa 21 hari.. harap bersabar dan bersangka baik.. semua kesembuhan dan keberhasilan atas IZIN ALLAH!!!!
Kita hanya usaha sahaja, …

Berapa harganya?????

Satu hanya RM1488
Tunai/installment/credit card
Ansuran sebanyak rm248 x 6bulan

{ Mahal??? Ok, bayangkanlah jika rawatan hospital sepanjang masa??? Lebih baik cegah sendiri…}


boleh pm / whatsapp saya segera
Sharing with Love
AnneMohamad
013-6002842

Dapatkan Tidur yang Berkualiti

Nak tidur yang sihat & Berkualiti? Siapa yang tak nak kan. Mesti mahu tidur yang lena bak bidadari bidadara.. Bak raja di Kamar beradu. Bermadah pula kita yer.

Senang sahaja, Cuba bahagikan masa kita utk satu hari

8 jam - bekerja8 jam - riadah, rehat, lain2 aktiviti8 jam - tidur

Tapikan... Gaya hidup kita masa kini tidak membenarkan kita tidur untuk masa 8 jam. Betuk kan? Sebabnya, kita sibuk dengan aktiviti lain selain berehat sepertihabiskan kerja sampai lewat malan, belajar sampai ke pagi, habiskan urusan rumahtangga yang tidak diselesaikan, dan macam-macam lagi. Habis, bagaimana nak dapatkan tidur yang sempurna?

Untuk pengetahuan, tidur yang lena dan panjang juga tak semestinya ia berkualiti..ada yang tidur lena tapi mimpi macam-macam jadi tak enak..bila bangun, masih terasa letihnya... aduhai stressnya....

Jadi bagaimana  kita nak memperbaiki kualiti tidur kita? Ok Anne nak cerita sikit, tentang pelapik tilam Bio-Velicity Sleep Mate ( BVSM ), mengapa menjadi pilihan ramai, termasuk para doktor..doktor?? hihi jom..


jadi.. Jom sama-sama perbaiki KUALITI tidur kita dgn BIO VELOCITY SLEEP MATE..

Kenapa???

Tidur 4 jam seperti 8 jam! Mengapa? Sebab tilam ni meneutralkan semula keseimbangan badan dan mengaktifkan semula sel-sel badan yang baru semasa kita tidur. Senang kan? Tidur je dah boleh sihat.. Kelas gitu.

Luangkan waktu tidur bersama BIO VELOCITY SLEEP MATE.. 

Tiada lagi keluhan.."alangkah indah harinie hari Ahad" masa bangun pagi nanti..

BVSM nie sesuai dibawa ke mana-mana..ringan sahaja macam kain toto nipis tu. So kalau hari raya nie boleh lah bawa pulang ke kampung. Letih jalan beraya, malam tidur dengan BVSM.. Confirm lena dan esok boleh rasa dengan Sihat. 

Seluruh keluarga boleh guna....pasti mereka berterima kasih kepada anda sebab belikan pelapik tilam ni..

Kalau nak dapatkan BVSM nie. Boleh jer hubungi Anne

Sharing with Love

AnneMohamad
0136002842

Thursday, June 1, 2017

BbPlus Kolagen Punya Angkara

Terbukti Berkesan!!! Gara-gara ambil BBplus Kolagen. Terpaksa jadi Tuan Puteri Indah Kayangan


Berkesan SEAWAL 3 - 4 Hari!!
Kulit jadi lembab, Anjal, tegang, halus, gebu, kedutan semakin hilang.. aihhh banyak lagi.
Macam mana yerr??? Betul ker???
Betul.... Nak tahu betul atau tak..
Kenalah CUBA.. 100% terbukti Berkesan..
Jadi Anne share dengan U olls , customer dah consume dan ada perubahan, rasa gembira pulak dapat tolong org nampak CANTIK❗️
Nak2 raya dah nak dekat kan..
Meh PM/WA , jgn malu2 untuk nampak cantik dan sihat 😘
Cepat2!! PM @ whatsapp 👇👇
+60136002842 Anne

Sabun Marine Essence

Assalamualaikum semua!!

Harini Anne nak perkenalkan Sabun Marine Essence atau nama yang lebih glamour Sabun Ketiak! Haa..rare tak namanya? Hehe. Actually sabun ni warnanya hijau and adalah sabun organic. Sangat sesuai especially untuk yang mengalami masalah berikut:
  • Bau badan
  • Ketiak berbau
  • Permukaan ketiak, leher, lutut, kelangkang gelap
  • Eczema
  • Kulit sensitive
  • Jerawat (muka dan badan)
Ha.. Banyakkan Sabun Me nie boleh rawat.. Nak tahu apa fungsi Sabun Marine nie pula???


  • Hilangkan bau badan 
  • Merawat eczema dan penyakit kulit serius 
  • Mengecutkan jerawat 
  • Menghilangkan kesan hitam pada ketiak, leher, peha dan kelangkang. 
  • Mencerahan kulit 
  • Mengurangkan kesan parut badan 
  • Kulit tidak berminyak dan lebih lembap
Wahhh... Begitu Bagus Kebaikan dari sabun Marine Essence ni.. Rugi tak cuba!!1
Macam mana boleh bagus sangat nie? Nak tau tak ape yang ada dalam Sabun nie?


GARAM BULUH Kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulitAnti bacteria, anti alergi, anti-keradangan

PHENO-SFE TM (Ekstrak-The Pu-erh)
Antioksidan dan boleh memulihkan dan menghapuskan radikal bebas berbahaya yang boleh merosakkan sel kulit (anti penuaan)
Memperbaiki sel kulit dan menjaga untuk masa yang lebih lama

EKSTRAK LIQUORICE
Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik hitam
Mencerahkan pigmentasi kulit

MINYAK TEA-TREE
Anti bacteria, anti-kulat

VITAMIN E
Antioksidan, anti penuaan
Menyembuhkan kulit bermasalah

GLISERIN
Melembapkan kulit

ALOE VERA
Menyembuhkan kulit dan memperbaharui sel kulit bermasalah

Ha.. Nampak tak??? Banyak kan??
Dah beli??? Tak tahu nak guna??? alaaa.. Meh sini.. Cara nak guna Sabun Marine Essence

Cara Penggunaan : Basahkan sabun sehingga berbuih, sapukan pada kulit dan bilas sehingga bersih.

Cara Penyimpanan : Letak di tempat yang kering selepas guna

Sabun nie sesuai tau untuk semua peringkat umur bayi, kanak-kanak, orang dewasa dan orang tua. Tak kira jantina, atau bangsa agama yer... Halalan Toiyiban


If you all nak tahu, sabun ni sangat kaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk manfaat maksimum kepada kulit. Fungsi khas Sabun Marine Essence adalah untuk kulit kita sentiasa sihat,lembap dan sentiasa kelihatan seperti remaja.

Kulit kita akan terasa lembut bila kita sentuh. For your information, sabun ini diinspirasi daripada bentuk organic kerang laut dengan haruman menawan . You all akan terasa nak gunanya setiap hari. Love sesangat!!!!


Nak tahu Harga??? Ok Anne bagitau terus dekat sini..


Marine Essence Beauty Bar/ Sabun Marine Essence : RM120.00 (sekotak) RM40.00 (Seketul)
Sekotak mengandungi 3 ketul sabun, 
Seketul tahan dalam masa 3-4 minggu depends dengan cara kita gunalah. 
Sekotak boleh tahan dalam 3 bulan lebih.

Ape???? Nak Murah??? Boleh saja... REGISTER AHLI.. Confirm murah MELETOPS
Macam mana Nak Register Ahli???
Whatsapp Anne 013-600 2842 . Murah sahaja!!!
dapat harga AHLI.. Guna pun boleh dapat BONUS tau!!!


Actually, Marine Essence Beauty Bar ni pernah memenangni Readers Choice Award 2015 for Best Beauty Bar ini Natural Health Magazine.

If you all nak beli sabun Marine Essence Beauty Bar/ Sabun Marine Essence bolehlah terus contact Anne melalui WhatsApp/Sms/ Call menerusi talian 013-600 2872.

Sunday, May 28, 2017

Sleeping Mate Bio Velocity

Lagi perkongsian #Bio_Velocity_Sleep_Mate & #Bio_Ever_Plus.. semoga bermaanfaat..

Terima kasih Tuhan..
Terima kasih kerana tersengaja berkenalan dengan produk2 5* Hai O ne..
Ungkapan yg tidak dapat digambarkan dengan kata2..😇😇😇

..BVSM & BIO EVER CREAM..

Saya ingin berkongsi kepada semua tentang testimoni BVSM & BIO EVER PLUS ne dari penggunaan adik sya sendiri.Sebelum tu ingin sya perkenalkan ini adalah adik karen,beliau mengalami lumpuh separuh badan(bahagian kiri) setelah terlibat dalam kemalangan jalan raya 2 tahun yang lalu,pendarahan di bahagian kepala yg teruk menyebabkan beliau terlantar selama setahun sebelum pembedahan dijalankan bagi memasang tengkorak palsu (Titanium).Selepas saja pembedahan berjaya keadaan beliau bertambah baik walaubagaimanapun ia tidaklah sebaik yg disangka kerana bagi pesakit lumpuh masalah membuang air besar tidak akan terkecuali namun Sejak mengalakkan adik dengan penggunaan BVSM ne setiap hari sya bertanya kepada mama mcm mn keadaan adik selepas beberapa hari menggunakannya..
Syukur biarpun baru beberapa hari pakai ada jg sedikit perubahan yg baik..
Kalau sebelum ini rutin membuang air besar dan kecil sedikit bermasalah..kadang 3-4 hari baru membuang air besar dan kerap  kencing tp sejak menggunakan BVSM ne usus pun menjadi semakin lawas dan kerap kencing semakin berkurang..😇😇😇
Dengan iktihar semoga kesihatan adik bertambah baik..🙏🙏🙏



Kenapa perlu berkira dengan kesihatan jika duit boleh dicari kan..
Iktihar selagi mampu demi kesihatan sendiri dan orang tersayang anda..

#bvsmuntukkesihatan
#bioeveruntukkesihatan

hubungi saya untuk dapatkan bvsm
Anne 0136002842 whatsapp

Thursday, May 25, 2017

Cara hilangkan Jerawat dan Sinus

JERAWAT HILANG, SINUS LESAP !!
sharing kisah cik Ilika.

Sejak tukar2 produk cuci muka, muka beliau naik jerawat. Bukan kecik2 besar2 . Lepas satu turun, naik yang lain pulak 😭😭

Lepas sebulan lebih beliau ikhtiar dengan sabun #MarineEssencebySTG
✅ Jerawat dah kecut.
✅Muka jadi cerah &
✅Paling best sekali, sinus pun tkde dah sbb top up skali ngan minum #minkaffe !!

Tahniah dik!!!
yakin nak berikhtiar..asbabnya allah sembuhkan.
Semoga bermanfaat buat uolls semua yg nk jadikan ia sbg alternatif
Cepat dapatkan stok marine essence 0136002842

#cantiksebelumraya
#raya2017