Posts

Sleeping Mate Bio Velocity

Image
Lagi perkongsian #Bio_Velocity_Sleep_Mate & #Bio_Ever_Plus.. semoga bermaanfaat..

Terima kasih Tuhan..
Terima kasih kerana tersengaja berkenalan dengan produk2 5* Hai O ne..
Ungkapan yg tidak dapat digambarkan dengan kata2..😇😇😇

..BVSM & BIO EVER CREAM..

Saya ingin berkongsi kepada semua tentang testimoni BVSM & BIO EVER PLUS ne dari penggunaan adik sya sendiri.Sebelum tu ingin sya perkenalkan ini adalah adik karen,beliau mengalami lumpuh separuh badan(bahagian kiri) setelah terlibat dalam kemalangan jalan raya 2 tahun yang lalu,pendarahan di bahagian kepala yg teruk menyebabkan beliau terlantar selama setahun sebelum pembedahan dijalankan bagi memasang tengkorak palsu (Titanium).Selepas saja pembedahan berjaya keadaan beliau bertambah baik walaubagaimanapun ia tidaklah sebaik yg disangka kerana bagi pesakit lumpuh masalah membuang air besar tidak akan terkecuali namun Sejak mengalakkan adik dengan penggunaan BVSM ne setiap hari sya bertanya kepada mama mcm mn keadaan ad…

Cara hilangkan Jerawat dan Sinus

Image
JERAWAT HILANG, SINUS LESAP !!
sharing kisah cik Ilika.

Sejak tukar2 produk cuci muka, muka beliau naik jerawat. Bukan kecik2 besar2 . Lepas satu turun, naik yang lain pulak 😭😭

Lepas sebulan lebih beliau ikhtiar dengan sabun #MarineEssencebySTG
✅ Jerawat dah kecut.
✅Muka jadi cerah &
✅Paling best sekali, sinus pun tkde dah sbb top up skali ngan minum #minkaffe !!

Tahniah dik!!!
yakin nak berikhtiar..asbabnya allah sembuhkan.
Semoga bermanfaat buat uolls semua yg nk jadikan ia sbg alternatif
Cepat dapatkan stok marine essence 0136002842

#cantiksebelumraya
#raya2017

Projek Kurus Raya 2017 - Cara Nak kurus

#projekKURUSraya 2017 untuk #CATCHAMPIONS

Coach Known As Allod yg telah berjaya membuktikan set PKP menghilangkan 25kilogram berat badan beliau kini berbesar hati menerima anak murid yg mahu turut serta menurunkan berat badan sepanjang Ramadhan ini.

Dengan cara pengambilan PKP yg betul, cara pemakanan dan workout ringan, kini pendaftaran dibuka!!!!!!!

Program akan bermula 27/5/2017, dan pendaftaran akan ditutup selagi tempat masih ada.

SAPE NAK JOIN ANGKAT TGN
Whatsapp 0136002842 Agen Berdaftar

RM50, pendaftaran sebagai ahli dan anda bakal menerima:

1) Harga Promo produk2 PKP
2) Dimasukkan ke dlm Closed Group projek KURUS raya 2017
3) Bakal Dicoach menurunkan 10kilogram sepanjang sebulan

Daftar segera dgn agen #CATCHAMPIONS yg sah dan berdaftar❗️❗️❗️(elakkan mendaftar dari agen  PALSU)

DAFTAR SEKARANG❗️❗️❗️ whatsapp 0136002842
JANGAN KETINGGALAN❗️❗️❗️


VIEW VIDEO SAMPAI HABIS❗️
LIKE.KOMEN.SHARE❗️❗️❗️



#cdmCAT #projekSTG

Masalah kutu kepala dan kegatalan kepala

Image
Nak share pengalaman sendiri guna #syampoomarineessence

First #kutukepala
Bidadari anne ada kutu.. xtau mana dpt.. tgk #testi kutu boleh lari wehh. kepala anne pun jangkit gak.. mana xnyer dia tido nak berkepit ngan anne jer.. mujur beli harga ahli. murah.. dua hari jer guna   terus bersih.  rambut dia pun wangi..



senang nak urus rambut humaira..  kata cikgu taska dia.. tp memang betul pun.. tu masa dia rambut panjang..

Second #rambutgatal dan #gugur
Masalah yang #femes amat bagi isteri2 yang dah bersalin ada anak.. rambut asyik gugur jer.. gatal kepala pun yer.. alang2 ada #syampoome nie.. anne pun guna juga.. Alhamdulillah ada perubahn.. xgatal2.. rambut dah kurang gugur..

asbab syampoo marine essence.
yang nak cuba boleh cuba.. xcuba xtahu.. mcm anne.. hihii. anne guna sambil jual.. alang2 guna elok kite share lah kan..

sekian.. perkongsian anne.. #0136002842
#sayagunasayajual
#gunadapatbonus
#juallagiberganda

CELGYNIC GOLD Herba Maharaja Dinasti Ming

Image
CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)
((Produk baru yang di perkayakan : yg lama Celgynic))
Perkongsian Cdm Dr M. Salleh
.
Rahsia kehebatan Maharaja Dinasti Ming dengan amalan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guan Shen ( Ketua Pusat Microbiologi Negara China ), beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA ( Celgynic ). Pernah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.
.
Khasiatnya :
.
>> Meningkatkan prestasi kelelakian (saiz, lebih padat & padu ~ selepas pengambilan botol ke-2)
>> Meningkatkan nafsu
>> Memekat dan menambah air mani (sesuai utk yg ingin zuriat)
>> Memberi tenaga dan imuniti tubuh
>> Melegakan sakit pinggang dan lutut
>> Menurunkan kolesterol dalam darah (sakit jantung, tekanan darah)
>> Cepatkan proses baik pulih luka luar dan dalam
>> Kawal paras gula dalam darah
>> Cegah sakit kulit
>> Menghilangkan jeragat, jerawat & garis hal…

BV ALFALFA Tenaga Bio Velocity

BV ALFALFA 1 lagi produk 5* yg patut dicuba... Banyak sebab kenapa kita perlu mengambil Alfalfa dalam kehidupan seharian kita pada hari ni:
✔Menyahtoksid
✔Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
✔Mengalkalikan badan
✔Menghilangkan bau nafas
✔Mengurangkan haba badan yang berlebihan
✔Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen yang penting
.
Apa beza alfalfa di pasaran dengan Bio Velocity Alfalfa Concentrated?
.
Bio Velocity Alfalfa adalah unik dan satu-satunya produk alfalfa yang mempunyai "Tenaga Bio Velocity"
.
"Tenaga Bio Velocity" adalah tenaga tulen matahari.
.
Siapa sesuai minum?
-dewasa (1sudu,3kali sehari)
-kanak-kanak (sedikit saja,dicampur dalam susu atau jus buah-buahan)
-tidak sesuai untuk pesakit SLE
Cara guna BV Alfalfa 1)sebagai minuman
-bancuh 1sudu dengan air kosong
-Bio Velocity Alfalfa dicampur dalam juice dan tambah sedikit garam buluh
-resipi untuk kulit cantik & badan yang langsing
Perahan lemon + BVAlfalfa + madu =dimimum 3ka…

Bisnes RM50 sahaja

RM50 BUKAN MITOS
Dgn hanya bermodalkan RM50 sahabat dah boleh join business online seperti kami. Jom Join STG..pekerja swasta,student
pekerja kerajaan, suri rumah dan sesiapa saja yg berminat boleh join ... Manfaatkan cuti sekolah..
Bayar RM50 sahabat akan dapat. ■ Biz yg ada Mentor + Ilmu + Sistem
■ 3 Modul TBO mudah
■ Support Group 24/7
■ Biz on9 yg mengeratkan Silaturrahim
■ Biz yg sapa buat, Dia dapat
Paling penting...Sedia Nak belajar...Nak Berjaya...Baik Hati Dan Jujur.
Nak join Anne Tak?? boleh sangat2.. Mai Kita sama2 menambah nilai hidup untuk BIG WHY masing2.
Boleh Whatsapp Ke 0136002842